Un adolescent de doar 14 ani și-a construit propria casă subterană, săpând în grădina familiei timp de șase ani. Ce l-a determinat să facă acest lucru

Ultima actualizare:

Andres Canto, un adolescent spaniol în vârstă de 14 ani, și-a surprins părinții și întreaga comunitate cu o realizare incredibilă: și-a construit propria casă subterană, săpând în grădina familiei timp de șase ani. Ce a pornit ca o reacție la o ceartă cu părinții săi s-a transformat într-un proiect ambițios și impresionant.

Andres Canto, un adolescent spaniol în vârstă de 14 ani.
Andres Canto, un adolescent spaniol în vârstă de 14 ani.

Care este motivul pentru care adolescentul s-a apucat să sape în grădină o casă

Totul a început acum șase ani, când Andres, supărat de interdicția de a purta treninguri impusă de părinți, a hotărât să rămână acasă și să-și consume frustrarea săpând în grădina familiei. Cu târnăcopul bunicului său, a început să sape pământul, fără să-și imagineze că acest gest de revoltă va deveni o obsesie și, în cele din urmă, o realizare remarcabilă.

Locuința subterană are living și dormitor

Foto: @andresiko_16
Foto: @andresiko_16

Pe măsură ce timpul a trecut, proiectul a crescut în complexitate și ambiție. Ceea ce la început era doar o groapă în pământ a devenit treptat o adevărată locuință subterană, cu zonă de living și dormitor. Andres a petrecut multe ore săpând și perfecționându-și adăpostul subteran, iar rezultatul final este uimitor.

Accesul în ascunzătoare este asigurat prin trepte sculptate în pământ, iar acum, la șase ani de la începutul proiectului său, Andres lucrează pentru a îmbunătăți și mai mult locuința subterană. Cu un sistem de încălzire, conexiune la internet și chiar un sistem muzical, peștera este acum un spațiu confortabil și plăcut în care adolescentul își petrece timpul liber, scriu cei de la mirror.co.uk.

Peștera subterană devine tot mai impresionantă

Băiatul descrie acum acest proiect ca pe o sursă de relaxare și satisfacție. Cu fiecare zi de muncă, peștera sa subterană devine tot mai impresionantă și mai confortabilă, oferindu-i tot ce își poate dori.

Andres are în plan să continue să-și extindă locuința subterană și să o facă chiar mai primitoare și funcțională. Cu o imaginație bogată și o determinare de neclintit, acest adolescent spaniol demonstrează că nu există limite pentru ceea ce poți realiza atunci când îți urmezi visele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Ministrul finanțelor Marcel Boloș vizitează Trezoreria Municipiului București și Trezoreria sector 3, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net