Amendată cu 4.000 de lei după ce a sunat la 112. Motivul pentru care o femeie din Gorj a fost sancționată de polițiști

O femeie în vârstă de 55 de ani din judeţul Gorj a fost amendată cu 4.000 de lei, după ce a apelat abuziv la 112, cerând ajutorul poliţiştilor şi susţinând că un bărbat nu o lasă să meargă acasă. Ea a fost găsită ulterior, la altă adresă, cu un bărbat, amândoi fiind în stare de ebrietate. De asemenea, în anul 2023, femeia a mai sesizat aceleași aspecte, abuziv și nereal, fiind internată în spital și atunci.

Femeie amendată cu 4.000 de lei, după ce a apelat abuziv la 112 / foto: Pexels
Femeie amendată cu 4.000 de lei, după ce a apelat abuziv la 112 / foto: Pexels

Joi, poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la 112, de o femeie din comuna Runcu, cu privire la faptul că un bărbat nu o lasă să se ducă acasă. Aceasta a spus că se află în satul Răchiţi, indicând un număr de locuinţă, fără a oferi mai multe detalii despre împrejurările în care se află sau identitatea sa. Au fost trimise la locul cu pricina trei patrule de poliţie din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu Jiu, însă, spre surprinderea autorităților, nu era nimeni la acea adresă.

Amendată cu 4.000 de lei

Mai mult, în momentul pătrunderii în curtea locuinței, doi polițiști au fost nevoiți să pulverizeze spray iritant lacrimogen, după ce au fost la un pas să fie atacați de doi câini de talie mare ce se plimbau prin curte. Poliţiştii au stabilit faptul că femeia a fost observată de cetăţeni deplasându-se împreună cu un localnic, către locuinţa acestuia, situată în satul Răchiţi. Cei doi au fost găsiți într-o stare avansată de ebrietate.  

Poliţiştii s-au deplasat la imobilul respectiv, unde au identificat apelanta, în persoana unei femei de 55 de ani, din comuna Leleşti, sat Rasoviţa, împreună cu proprietarul imobilului, în vârstă de 38 de ani, din satul Răchiţi, ambii fiind în vădită stare de ebrietate, declarând că au consumat băuturi alcoolice împreună.

Referitor la motivul apelării numărului unic de urgenţă 112, femeia nu a fost coerentă şi nu a putut preciza un motiv real pentru care a solicitat abuziv intervenţia poliţiştilor”, a precizat IPJ Gorj.

Concluziile autorităților au indicat faptul că femeia nu s-a aflat în niciun moment în pericol, iar pentru faptul că a sunat abuziv și fără un motiv real la 112, a fost sancționată cu o amendă de 4.000 de lei. Femeia a fost internată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii au menţionat că, anul trecut, în 2023, aceasta a mai sesizat aceleaşi aspecte, abuziv şi nereal, fiind internată în spital şi la momentul respectiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net