Aproape de tragedie la festivalul Oktoberfest! Mai mulți copii au fost răniți, după ce un tobogan gonflabil ar fi fost răsturnat de vânt, în Piaţa Constituţiei din Capitală

Sâmbătă, în Piața Constituției din Capitală, s-a produs un incident care putea să se transforme într-o adevărată tragedie. Un tobogan gonflabil s-a răsturnat din cauza vântului, rănind mai mulți copii.

Toboganul s-a răsturnat de la vânt / foto: Facebook
Toboganul s-a răsturnat de la vânt / foto: Facebook

Potrivit primelor informații, în urma incidentului de la la festivalul Oktoberfest, patru copii ar fi fost răniţi, după ce toboganul gonflabil instalat în Piaţa Constituţiei a fost răsturnat de vânt. Victimele au fost transportate la spitalele Grigore Alexandrescu, Budimex şi Bagdasar Arseni pentru investigaţii.

Ce spune Poliţia despre incidentul de la Oktoberfest

Potrivit poliției, pe 28 octombrie 2023, în jurul orei 14.10, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 17, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciul, în zona unui eveniment din Sectorul 5, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, un tobogan gonflabil amenajat, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, s-ar fi răsturnat.

În cel mai scurt timp, la fața locului au ajuns mai multe mai multe echipaje de prim-ajutor, pentru că exista pericolul ca un copil să fi rămas blocat în interiorul acestuia.

În urma verificărilor efectuate au fost găsiți patru minori, cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani, răniți ușor, care au necesitat îngrijiri medicale.

Cei patru minori, însoțiți de părinții acestora, au fost transportați la unități medicale, unde au primit îngrijiri medicale suplimentare. Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 17, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale.

Două persoane au fost rănite, în Harghita

Tot astăzi, două persoane au fost rănite, într-un accident produs în judeţul Harghita, în care au fost implicate o maşină şi o motocicletă.

„Accident rutier cu 2 victime, în localitatea Mădăraş, în care au fost implicate o motocicletă şi un autoturism”, a transmis, sâmbătă, ISU Harghita.

Sursa citată a precizat că s-au deplasat la locul intervenţiei pompierii militari din cadrul Detaşamentului Miercurea Ciuc, cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD, precum şi 2 ambulanţe SAJ.

„Victimele, un bărbat şi o femeie, pasageri pe motocicletă, au fost evaluaţi şi transportaţi la spital, de către echipajele SAJ aflate la locul evenimentului”, a mai transmis sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
statie metrou hongyancun jpg
4 front carburanti poza mare jpg
parfum pixabay jpg
apa marii jpg
vacanta plaja umbrele barci oameni in apa limpede png
miere jpg
img jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net