Asistenți medicali, cercetați și dați afară după ce au torturat o colegă pe o masă chirugicală

Ultima actualizare:

Patru asistenți medicali, de la un spital public din Hall (Tirol, Austria), și-au pierdut locurile de muncă și sunt anchetați, asta după ce au fost acuzați de o colegă că au imobilizat-o pe o masă de operație.

Patru asistenți medicali au fost dați afară după ce au torturat o colegă. Foto: Shutterstock
Patru asistenți medicali au fost dați afară după ce au torturat o colegă. Foto: Shutterstock

Cei patru bărbați și-ar fi torturat colega timp de 15 minute, iar în acest moment poliția desfășoară o anchetă. Asistenții vor fi puși sub acuzare și pentru lipsire de libertate, scriu cei de la tirol.orf.at.

Cum se apără acuzații

Asistenții medicali au convins-o pe femeie să intre în sala de operație spunând-i că vor să îi arate cum trebuie să fie poziționați, corect, pacienții pe masa de operație. Ei își justifică gestul spunând că s-a dorit a fi o glumă.

Stephan Palaver, directorul de îngrijire din instituție, spune (referindu-se la comportamentul extrem de abuziv al celor patru angajați față de colega lor) că poziționarea înainte de operații este dificilă și complexă și ar fi făcută întotdeauna de o echipă bine instruită.

Concediați și cercetați

La doar două zile după acest incident, după ce asistenta medicală i-a acuzat pe colegii săi că au chinuit-o timp de un sfert de oră pe o masă de operații, în urma a două ore de discuții, conducerea spitalului a decis să-i dea afară pe cei patru asistenți medicali. În acest sens, bărbaților li s-au desfăcut contracte de muncă.

În urma acestui eveniment neplăcut, asistenta medicală a fost afectată emoțional, motiv pentru care nu mai poate să-și desfășoare activitatea, ea afându-se în grija unui medic pentru a-și depăși anxietatea provocată de gestul barbar al bărbaților. 

„Acest comportament al bărbaților este inacceptabil"

În sectorul de îngrijire, mai mult de 80% sunt femei, așa că trebuie să asigurăm o muncă sigură și netulburată. De aceea, comportamentul bărbaților este inacceptabil”, a spus Stephan Palaver.

Autoritățile desfășoară în acest moment o anchetă și investighează cazul de lipsire de libertate. Dacă cei patru vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă pedeapsa cu închisoarea, însă acest lucru va fi stabilit în urma unui proces. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net