Când va fi inaugurată cea mai așteptată autostradă din sudul țării. Ce lungime va avea

Lucrările la noua autostradă din țara noastră avansează rapid, iar contructorul grec AKTOR SA deja se apropie de pragul de 70% stadiu fizic de execuție. Lotul 3 din această autostradă urmează să aibă o lungime de 18 kilometri, iar șoferii vor putea călători de-a lungul acestuia începând cu septembrie 2024.

Vești bune pentru șoferii din țara noastră! Deja s-a finalizat montarea tronsonului central al nodului rutier de peste autostrada A1, chiar de lângă Ciocârlia. Acesta va avea o greutate de peste 540 de tone, iar nu mai puțin de 5 tone de vopsea vor fi necesare pentru protecție, la final.

„Segmentul A0 Sud Lot 3 are o lungime totală de 18 km, din care 15,465 km fac parte din Centura Sud, iar 2,5 km din Centura de Nord, despărțite de autostrada A1 spre Pitești. Pe lângă pasajul impresionant de peste A1, din zona Ciorogârla, AKTOR mai realizează pe acest segment alte 4 poduri, 6 pasaje (overpass-uri), 46 de podețe, două parcări temporare și două spații de servicii”, a explicat Vicepreședinte al Consiliului de Administrație și CEO al Grupului Intrakat (din care face parte și constructorul AKTOR SA), Alexandros Exarchou, potrivit stiripesurse.ro.

Mașinile vor putea circula pe noul segment de autostradă din toamnă

Șoferii vor putea circula în zonă din toamnă
Șoferii vor putea circula în zonă din toamnă

Pentru șoferi, cu siguranță că vestea cea mai bună este că autoritățile din țara noastră deja au primit asigurări că segmentul va fi finalizat până la începutul lunii septembrie. „Am asigurat personal Guvernul României că vom fi gata până la sfârșitul lunii august, începutul lui septembrie”, a mai spus Alexandros Exarchou.

De asemenea, mai trebuie menționat și faptul că lucrările au făcut progrese și în alte puncte cheie ale acestui segment. Mai multe pasaje peste drumuri județene, cât și elemente de infrastructură de utilități continuă să fie construite. Cele 11 structuri, în care sunt incluse poduri și overpass-uri, sunt deja realizate în proporție de 70%. De asemenea, constructorul grec AKTOR a mai început și alte lucrări, pe care urmează să se concentreze în paralel, în perioada următoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net