Care este starea de sănătate a lui Dan Barna, după ce a fost lovit de o mașină. Cum se simte vicepreședintele USR

Vicepreședintele USR, Dan Barna, trece printr-un moment de cumpănă după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni de către o mașină. Trecând pe la semafor pe o trotinetă când a fost lovit, noi detalii despre starea acestuia de sănătate au fost făcute publice, în timp ce autoritățile au început o anchetă.

Dan Barna
Dan Barna

De multe ori, lucrurile cu adevărat importante în viața noastră sunt cele la care nici măcar nu ne mai gândim, deoarece par mult prea uzuale. Însă nimic nu trebuie luat drept garantat, viața fiind mult prea imprevizibilă pentru a ne opri din a aprecia lucrurile „mărunte”. Conform informațiilor oferite de către cei de la spynews.ro, în timpul unei simple traversări pe la semafor, Dan Barna a fost lovit de o mașină, necesitând îngrijiri din partea medicilor.

Mai precis, în urmă cu trei zile, vicepreședintele USR, Dan Barna, aștepta la o trecere de pietoni, pe o trotinetă, iar în momentul în care a început să traverseze, un șofer l-a lovit, politicianul necesitând acum mai multe săptămâni de odihnă acasă. Accidentul a fost îndeajuns de serios pentru a implica intervenția autorităților, care au demarat o anchetă.

Dan Barna suferă de o vertebră tasată și se recuperează acasă

Accidentul s-a petrecut în seara zilei de 31 martie, în București, mai precis în zona  Bulevardului Ion Mihalache. Lovit de către un vehicul în timp ce încerca să traverseze, Dan Barna nu a suferit răni atât de grave încât să necesite chemarea unei ambulanțe, el mergând singur la spital. Acolo a fost informat că suferă de o vertebră tasată și că va necesita aproximativ trei săptămâni de repaus acasă.  

Între timp, autoritățile au și demarat o anchetă, încercând să elucideze ce, mai precis, s-a întâmplat și cine este de vină. În cazul în care oamenii legii vor constata că vicepreședintele USR nu a respectat regulile de circulație, este posibil ca acesta să primească o amendă.

Însă, cu siguranță că pentru Dan Barna, singurul lucru care contează este că este bine, starea lui de sănătate nefiind afectată grav.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Vama Veche, în anii trecuți de 1 Mai jpeg
miez nuca nuci jpeg
avion pexels jpg
Femeie insarcinata FOTO Shutterstock jpg
sosoaca jpeg
bani jpg
Ziua a doua a congresului PPE la Romexpo, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cuplu fericit jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net