Caz incredibil în Capitală! Un bărbat a încercat să vândă mașina pe care o închiriase

Un caz de-a dreptul incredibil a avut loc în Capitală, unde autoritățile au reținut un cetățean străin care, după ce a închiriat o mașină, în loc să o returneze companiei, a vândut-o ca și când ar fi fost a lui.

A încercat să vândă mașina pe care o închiriase / foto: IStock
A încercat să vândă mașina pe care o închiriase / foto: IStock

Cetățeanul străin implicat în acest caz bizar este din Liban, iar acum el este cercetat de către autorități pentru înșelăciune, abuz de încredere, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, cât și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. Toată această listă deloc de invidiat de capete de acuzare se datorează faptului că libanezul, în vârstă de numai 37 de ani, ar fi vândut o mașină pe care o închiriase din Capitală.

Polițiștii din Capitală au explicat că ancheta a început după ce un reprezentant al firmei de unde a fost închiriată mașina a adus în atenția autorităților faptul că, pe data de 16 iunie, un autoturism de lux ar fi fost închiriat de către bărbatul din Liban, iar pe data de 30 iunie, acesta nu ar mai fi revenit cu mașina la sediul firmei.

A încercat să vândă mașina închiriată

Mai mult decât atât, se pare că cetățeanul libanez nu doar că nu a mai restituit mașina închiriată, dar chiar a decis să o vândă pentru o sumă uriașă de bani! El s-a folosit de documente de identitate false pentru mașina închiriat, despre care pretindea că ar fi fost emise de către autorități din afara României.

Prejudiciul cauzat de fapta bărbatului ajunge la 185.000 de euro, iar acum autoritățile din țara noastră își continuă ancheta.

Mașina a fost găsită de către polițiști

Din fericire, mașina pe care libanezul a încercat să o vândă a fost găsită de către autorități. Autovehiculul a fost returnat companiei de unde a fost închiriat, în timp ce bărbatul în vârstă de 37 de ani continuă să fie anchetat pentru faptele sale.

Printre acuzațiile aduse acum libanezului se numără uz de fals, înșelăciune, abuz de încredere, cât și fals material în înscrisuri oficiale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net