Hollywood este în doliu după ce unul dintre cei mai îndrăgiți actori din „Karate Kid” a murit! Avea vârsta de 63 de ani

Hollywood este în doliu, după ce un îndrăgit actor a încetat din viață la vârsta de 63 de ani. Este vorba despre Chad McQueen, fiul faimosului Steve McQueen, pe care poate că cei mai mulți dintre noi ni-l vom aminti din primele două filme „Karate Kid”, în care a jucat.

Chad McQueen a murit la vârsta de 63 de ani
Chad McQueen a murit la vârsta de 63 de ani

Filmele „Karate Kid” sunt iubite de oameni din întreaga lume, indiferent de generație. Iar în primele două filme, din anii 1980, unul dintre actorii cei mai importanți din distribuție era Chad McQueen, fiul legendarului actor american Steve McQueen. Din păcate, Chad, în vârstă de 63 de ani, a încetat din viață.

Se pare că actorul se confrunta cu o insuficiență organică încă din anul 2020, în urma unei căzături după care nu și-a revenit niciodată complet. Faimosul actor american a murit în cursul zilei de miercuri.

Chad McQueen a jucat în primele două filme „Karate Kid”

Actorul american s-a născut în anul 1960, la Los Angeles, iar cariera sa în cinematografie a început la finalul anilor 1970. Fiul legendarului actor Steve McQueen a început să își scrie propria legendă în urma primelor două filme „Karate Kid”, unde a jucat rolul lui Dutch.

El a jucat în primul film din această serie, în anul 1984, cât și în partea a doua, în „Karate Kid: Momentul adevărului”, în anul 1986. În ambele filme, personajul lui Chad Mcqueen îl antagonizează pe Daniel LaRusso.

Actorul american a murit la vârsta de 63 de ani

Cu toate acestea, Chad McQueen nu a mai apărut în „Karate Kid 3”, în anul 1989, și nici în serialul de pe Netflix intitulat „Cobra Kai”, în care personajul lui se află în spatele gratiilor.

Chad McQueen era un mare pasionat de mașini, la fel precum tatăl său, iar încă de la vârsta de 10 ani a participat la diverse curse. Cu mai bine de un deceniu în urmă, în anul 2010, Chad a deschis firma McQueen Racing, care construiește mașini și motociclete de curse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net