Ce este cabina VIP din roata panoramică, târgul de Crăciun din București. O tură costă 200 de lei. VIDEO

Locuitorii din Capitală au primit, anul acesta, un „cadou” din parte edilului Nicușor Dan. În târgul de Crăciun din București, pe lângă bradul care a reprezentat mereu atracția principală, acesta a mai amplasat și o roată panoramică uriașă care are, culmea, și o cabină VIP.

De când s-a deschis târgul de Crăciun din București, TikTok-ul a fost „invadat” cu fel și fel de clipuri video ale oamenilor care deja l-au vizitat. 

O tură la cabina VIP din roata panoramică, 200 de lei?!

Pe TikTok, o utilizatoare a postat un videoclip cel puțin interesant. Se pare că roata panoramică din târgul de Crăciun din București ar avea chiar și o cabină VIP, cu geamuri în totalitate fumurii, care nu le permite celorlalți să vadă cine este înăuntru. 

O tură la cabina VIP, spun internauții, costă 200 de lei. Cu toate acestea, informația nu a fost confirmată de vreun oficial al Primăriei Capitalei, însă utilizatorii TikTok susțin că este adevărat. Pe de altă parte, o tură în roata panoramică într-o cabină „normală”, costă 25 de lei. 

Situația controversată a stârnit fel și fel de reacții în mediul online, mai ales pe TikTok, după ce s-au făcut aceste speculații legate de prețul pe care l-ar avea cabina VIP din roată.

Ce atracții turistice mai sunt în târgul de Crăciun din București

Roata panoramică nu este singura atracție. În cadrul mai multor postări făcute pe Facebook, edilul Nicușor Dan a mai oferit informații despre ceea ce mai pot găsi locuitorii din Capitală, în Piața Constituției. 

Pe toată perioada Târgului cei mari se pot bucura de concerte, de mâncarea tradițională și de produsele artizanale ale meșterilor prezenți la târg, iar cei mici au la dispoziție o serie de activități în parcul de distracții cu patinoar, carusel și cea mai mare roată panoramică din România, cu o înălțime de 36 de metri.

Evenimentul este organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti şi CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, în parteneriat cu TVR”, a scris edilul, pe rețeaua de socializare. 

Nu rata - Cât te costă să împodobești bradul, în 2022. Prețurile sunt mult mai piperate decât anul trecut

Pentru că se desfășoară, în prezent, Campionatul Mondial de fotbal, Nicușor Dan s-a gândit și la amplasarea unor monitoare uriașe, pentru toți iubitorii acestui sport. 

„Pentru cei mari, iubitori ai fotbalului, vom avea un ecran uriaș pe care vor fi transmise meciurile din Campionatul Mondial, interviuri la vestiare sau scene de culise care nu se văd la televizor”, a mai menționat acesta.

Locuitorii se bucură de intrare liberă

Pentru că în anii precedenți a existat și o taxă de intrare în târgul de Crăciun din Capitală, iar oamenii n-au fost prea încântați de acest aspect, Nicușor Dan a decis ca intrarea să fie liberă anul acesta. 

Astfel, concertele în aer liber, vizionarea partidelor de fotbal și tot ce ține de decorațiuni, poate fi văzut chiar și de cei care nu pot cheltui bani în târgul de Crăciun. Produsele de la căbănuțe sunt, desigur, contracost, însă prețurile acestora sunt pentru toate buzunarele, astfel încât oamenii să se poată bucura de atmosfera Sărbătorilor în mod corespunzător. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net