Cât te costă să împodobești bradul, în 2022. Prețurile sunt mult mai piperate decât anul trecut

Ultima actualizare:

Supermarketurile deja au pus la punct rafturile cu ornamente pentru brad. Împodobitul pomului de Crăciun reprezintă, pentru tot românul, un prilej de mare bucurie, dar și o modalitate rapidă de a cheltui câteva sute de lei. 

A mai rămas foarte puțin până când românii ajung în punctul în care se „luptă”, în magazine, pentru a cumpăra decorațiuni de Crăciun. Cu siguranță toată lumea caută să „vâneze” cele mai bune prețuri și nu e nimic de condamnat în asta, ținând cont de salarii și de posibilitățile financiare care nu permit prea multe mofturi.

Cât costă decorațiunile pentru brad, în 2022

Tot mai mulți români aleg să împodobească bradul pe 6 decembrie, chiar de Sfântul Nicolae. Dacă și tu ai planificat asta, atunci informațiile pe care ți le vom oferi te vor face să-ți regândești bugetul pentru globulețe, beteală și instalații de Crăciun. 

Citește și - Cât costă cea mai ieftină atracție din târgul de Crăciun din Craiova

În supermarketuri, raioanele sunt pline cu ornamente pentru brad: globulețe, care mai de care mai spectaculoase, mai colorate și mai neobișnuite. Desigur, prețul celor complexe este unul destul de piperat.

Un globuleț cu pene sau perle aplicate poate ajunge să coste chiar și 15 lei. De asemenea, florile cu glitter costă între 7-20 lei bucata, în funcție de mărime, culoare și model. Alte decorațiuni precum păsări, îngerași, oameni de zăpadă sau figurine din lemn sunt vândute separat, iar prețul pentru o bucată poate ajunge la 25 de lei. 

Globulețele lucrate în ateliere, pictate sau cu diverse accesorii aplicate pot să coste chiar și 75 de lei, o singură bucată. Cu toate acestea, pentru cei mai puțin pretențioși, în raioanele de Crăciun se găsesc și seturi de globulețe ce costă 15-20 de lei. Desigur, calitatea nu e aceeași ca a celor scumpe, însă dacă nu ai mofturi, poți împodobi cu succes bradul cu ajutorul lor. 

Nici instalațiile nu sunt mai ieftine. Pentru o instalație cu leduri în culori calde sau reci, românii vor trebui să scoată din buzunar până la 100 de lei, în funcție de numărul beculețelor. 

Brazii artificiali, mai ieftini decât cei naturali

Dacă nu ai acasă niciun fel de ornament pentru brad și trebuie să cumperi totul, inclusiv bradul, trebuie să-ți pregătești portofelul, căci prețul acestora nu este deloc unul mic anul acesta. 

Vezi și - În Piața Constituției din București s-a deschis cel mai mare târg de Sărbători din România

Un brad natural, în ghiveci, costă între 170-400 de lei, în funcție de dimensiune și de cât de bogate sunt crenguțele. 

Brazii artificiali rămân preferații românilor, mai ales că prețul acestora este unul mult mai mic. Un astfel de brad artificial, alb sau verde, de 1.6 metri costă 160 de lei. Brazii de 2 metri costă 200 de lei, iar cei mai înalți ajung la 300 de lei. 

Unde găsești cele mai ieftine ornamente pentru brad

Pentru că toată lumea își dorește să știe unde se găsesc cele mai ieftine ornamente pentru brad, vă spunem noi. Magazinele mici, de cartier, care dețin astfel de obiecte, le pun spre vânzare cu un preț mult mai mic decât lanțurile de supermarketuri. 

De asemenea, inclusiv Jumbo reprezintă o variantă bună pentru a cumpăra globulețe, instalații și toate cele necesare pentru bradul de Crăciun. În Jumbo, prețurile sunt mult mai mici și mai accesibile, atât pe parte de accesorii, cât și în ceea ce privește brazii. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net