Cea mai scumpă vacanță de la Târgul de Turism 2023 costă 40.000 de euro! Vezi unde e și ce primești în banii ăștia!

Ultima actualizare:

Azi a început Târgul de Turism al României 2023 - ediția de toamnă. Zeci de agenții din țară, dar și din străinătate, își prezintă vacanțele de iarnă sau pentru sezonul estival 2024 cu reduceri semnificative, mai ales că acum este și perioada de Black Friday.

La Romexpo se organizează de două ori pe an târgurile de turism. foto: romexpo
La Romexpo se organizează de două ori pe an târgurile de turism. foto: romexpo

107 companii din 11 ţări prezintă, timp de patru zile, cele mai frumoase şi accesibile vacanţe, reduse chiar şi la jumătate de preţ, informează printr-un comunicat de presă organizatorul Târgului, Romexpo, centrul expozițional unde se desfășoară manifestarea. Sunt firme din Austria, Bosnia, Bulgaria, Egipt, Emiratele Arabe, Franţa, Grecia, România, Serbia, Turcia şi Ungaria, plus agenţii de turism, tur-operatori, instituţii care promovează zonele turistice din România şi organizatori de circuite locale şi internaţionale, susţin organizatorii, citați de Agerpres.

Târgul de Turism 2023 este dedicat atât familiilor, cât şi iubitorilor de călătorii care se aventurează în destinaţii exotice mai îndepărtate. În cadrul târgului, vizitatorii găsesc oferte last minute de iarnă, dar şi early booking pentru vara 2024.

Vacanțe la schi cu 30% reducere

Bulgaria e cea mai ieftină destinație de schi
Bulgaria e cea mai ieftină destinație de schi

Astfel, pasionaţii de călătorie îşi pot rezerva vacanţa de iarnă la schi în România, Bulgaria, Austria, Elveţia sau Italia cu un discount de până la 30%. Cei care doresc să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor şi Mărţişorul 2024 în oraşe precum Roma, Paris, Veneţia, Barcelona, Milano, Londra sau Amsterdam pot cumpăra un city break cu o reducere de până la 40%.

Pentru perioada Sărbătorilor de iarnă, Bucovina și Maramureș rămân cele mai căutate zone din România. Cine își dorește să petreacă o vacanță în Bucovina, de exemplu, își poate achiziționa cu un preț începând de la 2.000 de lei de persoană, doar cazarea trei nopți. Dacă își dorește și mic dejun sau o masă festivă, vacanța poate să ajungă până la 4.000 de lei de persoană.

Cea mai scumpă vacanță costă 40.000 de euro

Așa arată vilele plutitoare din Maldive
Așa arată vilele plutitoare din Maldive

Oana Netbai, PR la Romexpo spune că deși prețurile sunt mai mari față de alți ani, la târg pot fi găsite de la sejururi de câteva sute de euro în Serbia, Egipt sau România la sejururi de 40.000 de euro în Maldive. 

"Prețurile s-au mai mărit față de anul trecut. Cea mai scumpă vacanță de la Târgul de Turism al României începe de la 40.000 de euro, în Maldive. Este vorba despre cazare într-o vilă plutitoare cu mic dejun, care poate să ajungă până la 60.000 de euro, dacă se aleg servicii all inclusive. Iar cea mai ieftină vacanță începe de la 1.600 de lei, este o vacanță all inclusive în Egipt pentru vara anului 2024", a declarat Oana Netbai pentru rfi.ro.

Ce reduceri au agențiile pe perioada Târgului de Turism 2023

Iată câteva promoții făcute de agenții pe perioada târgului! Agenția Karpaten anunță reduceri de până la 55 % în perioada 9-12 noiembrie și avand de doar 50 de euro de persoană în momentul rezervării. Cel mai ieftin sejur de Revelion este la Atena - Grecia, de la 389 de euro de persoana/5 nopți, urmat de Turcia de la 429 de euro. Iar cel mai scump sejur de Revelion este în Maldive - 3.080 deeuro/persoană/7 nopți.

Și Europa Travel anunță zeci de vacanțe cu reduceri de până la 40% pe perioada târgului. Astfel, sejururile cu avionul beneficiază de 40% discount, în timp ce circuitele cu autocarul în România și Europa au 15% reducere. Turcia sau Grecia cu autocarul - 25% reducere, iar aceleași destinații, dar cu avionul, beneficiază de 20% discount. Și vacanțele în Bulgaria se pot achiziționa acum la tarife cu 40% mai mici.

Poți câștiga la tombolă o vacanță Acasă la Moș Crăciun

Christian Tour nu este prezent la târg, dar face mare campanie de reduceri online și în agenții. Astfel de Black Week, între 6 și 13 noiembrie, are discouturi de până la 69%. 

Am pregătit cele mai nou lansate oferte Early Booking pentru vara anului viitor, discount-uri însemnate la vacanțele în destinații exotice, nenumărate programe de Crăciun, Revelion, de tip circuit cultural, ori croazieră. La toate acestea se adaugă campaniile de discounturi la cazări și excursii opționale. Menționam, de altfel, noul program familiy, Laponia – Acasă la Moș Crăciun, ce va avea loc în premieră în luna decembrie, unde bonusul de achiziționare al pachetului este o excursie cu sania trasă de reni. Aici vei avea ocazia să te bucuri de spectaculoasele aurore boreale, săniile trase de frumoșii imblaniti și prietenoși câini husky sau de reni. Turiștii noștri vor avea și o întâlnire privată cu Moș Crăciun vorbitor de limba română în casă lui din mijlocul pădurii lapone”, declară Cristian Pandel, proprietarul Christian Tour.

În plus, cei mici îi pot scrie o scrisoare cu dorințe lui Mos Craciun pe care trebuie să o aducă în orice agenție Christian Tour sau la mall-urile Sun Plaza, Mega Mall și Afi Cotroceni din București în zilele de sâmbătă, 11, 18, 25 noiembrie și 2 decembrie! Poți câștiga o călătorie fabuloasă Acasă la Moș Crăciun, în Laponia. Fiecare scrisoare este un bilet de intrare într-o tombolă specială ce are extragerea în data de 06.12.2023, cu plecare în data de 15.12.2023! 

Târgul de Turism 2023 se încheie duminică

Biletul de intrare la târg este 15 lei
Biletul de intrare la târg este 15 lei

Ediția de toamnă a Târgului de Turism se desfăşoară în pavilionul B2 al Centrului Expoziţional Romexpo și se încheie duminică. Joi, vineri şi sâmbătă, programul de vizitare este între 10:00 și 18:00, iar duminică, de la 10:00 la 16:00. Biletul de intrare costă 15 lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
pensie jpeg
cuie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net