Surpriză! A fost cerută în căsătorie de iubitul pompier la depunerea jurământului militar

Surpriză de proporții pentru o tânără care venise să-și admire iubitul în uniforma de pompier! După ce a depus jurământul, militarul s-a așezat în genunchi și a cerut-o de soție.

image
Lucian a cerut-o în căsătorie pe Bianca după ce a depus jurământul militar FOTO: ISUJ Iași

Pentru soldatul Lucian Florin Doroftei de ISU Iași, ziua a vineri, 6 mai, a avut dublă însemnătate. Și-a început cariera militară, depunând jurământul, dar și-a cerut și iubita de soție, în fața tuturor colegilor și a apropiaților veniți să-i susțină.

Emoțiile au fost copleșitoare pentru tânăra logodnică, astfel că a izbucnit în lacrimi când și-a văzut alesul în genunchi. Totuși, a rostit și mult așteptatul „Da”, în aplauzele proaspeților pompieri. De altfel, colegii tânărului i-au oferit Biancăi un buchet uriaș de flori.

Momentul depunerii jurământului este unul foarte important pentru fiecare militar în parte. În mod oficial, aceștia își asumă îndatorirea față de țară, indiferent de greutățile pe care ar putea să le întâmpine în parcursul profesional.

A scris cu furtunuri pe un acoperiș cererea în căsătorie 

La ISU Banat, altă cerere ingenioasă. Unul dintre pompieri i-a cerut mâna iubitei, și ea angajată a inspectoratului, într-un cadru în ton cu meseria. Tânărul ofițer a scris cu furtunuri pe un acoperiș „Vrei să fii soția mea?”.

Pompierul a fost ajutat de colegi și totul a ieșit perfect, cum visase. Viitoarea mireasă, paramedic la ISU Banat, a acceptat fără ezitare. Astfel, ziua de 24 martie 2021 reprezintă una dintre cele mai de preț amintiri. 

image
Cererea în căsătorie a fost scrisă cu echipamente de pompieri FOTO: ISU Banat

Cererea în căsătorie a fost scrisă din accesorii și echipamente specifice pompierilor. Apoi, a fost rostită cu multă emoție de tânărul ofițer, la finalul ședinței de pregătire, pe clădirea subunității din Timișoara, unde își desfășoară activitatea atât el, cât și iubita sa.

Cu inelul de logodnă într-o mână și cu un buchet de trandafiri în cealaltă, viitorul mire și-a cerut în căsătorie iubita. Suprinsă, dar mai ales extrem de fericită, aceasta a spus „Da”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
soție george simion jpeg
iPhone App Store piata de aplicatii Apple FOTO Shutterstock