Cine e Bianca Boeroiu, românca din Ploiești care a câștigat un premiu Emmy

Românca Bianca Boeroiu, în vârstă de 46 de ani, a mărturisit că a fost complet luată prin surprindere de câștigarea premiului „Outstanding Contemporary Makeup”, la Creative Arts Emmy, pentru machiajul ei din serialul Netflix „Wednesday”. Gala a avut loc pe 6 ianuarie în Los Angeles.

Bianca Boeroiu, îmbrăcată într-o rochie galbenă, la gala premiilor Emmy Creative Arts. 2024
Bianca Boeroiu a câștigat un premiu Emmy pentru machiaj (Foto: Facebook)

Nu m-am așteptat nici o secundă să câștig acest premiu, nici nu îndrăzneam să aspir la așa ceva, mai ales că știam cât de dură e competiția. Mă bucură enorm acest premiu, mă onorează, asta înseamnă că munca mea este văzută și apreciată la cel mai înalt nivel. Nu pot decât să mă înclin cu recunoștință”, a declarat Bianca Boeroiu, pentru Observatorul Prahovean. Trofeul Creative Arts Emmy câștigat de Bianca Boeroiu este o recunoaștere a valorii și talentului său și confirmă faptul că munca ei este apreciată în industria filmului la nivel internațional. Premiul a fost acordat româncei, dar și altor patru make-up artiști implicați în serial - Tara McDonald, Freda Ellis, Nirvana Jalalvand și Tamara Mead.

Bianca, alături de colegele ele care au lucrat la serialul „Wednesday” (Foto: GettyImages)
Bianca, alături de colegele ele care au lucrat la serialul „Wednesday” (Foto: GettyImages)

Bianca Boeroiu făcut naveta zilnic la București

Bianca Boeroiu este o artistă vizuală specializată în ceramică, care face parte din Uniunea Artiștilor Plastici din România din 2002.

În ciuda dificultăților întâmpinate în proiectul „Wednesday”, Bianca a ales să facă naveta de la Ploiești la București în fiecare zi: „Am ales să îmi cresc copilul, ajutată de părinții mei, în orașul în care m-am născut”.

A fost un proiect dificil, complex, încă eram în perioada COVID. Au fost 7 luni pline, în care s-a muncit enorm. Am dat un interviu cu designerul de producție al serialului, care a  construit echipa pe partea română din care am făcut parte și eu. Așa am reușit să lucrez cu  majoritatea actorilor. Toți sunt oameni minunați. Despre Jenna Ortega vă pot spune că este o prezență extrem de agreabilă, un om impecabil. Ea avut make up artist personal, însă, am interacționat în nenumărate rânduri și este un profesionist în adevăratul sens”, a mai povestit ea.

În industria cinematografică din România, Bianca este un make-up artist extrem de apreciat. Ea a participat la producții importante, printre care amintim „Eu când vreau să fluier, fluier”, „Loverboy”, „Un pas în urma serafimilor”, „Funeralii fericite”, „Aferim” și „ Luca”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net