Cine este Ionuț Valentin Boboc, românul criminal din Motru, Gorj, care a tranșat doi britanici?

Ultima actualizare:

Au apărut noi detalii în cazul crimelor înfiorătoare care s-au petrecut pe 11 septembrie 2021 în orașul Bristol. Ionut-Valentin Boboc (22 de ani) și Iacob-Bebe Chers (46 de ani) sunt acuzați că au ucis cu bestialitate doi britanici. 

Au apărut noi detalii în cazul crimelor înfiorătoare din Bristol
Au apărut noi detalii în cazul crimelor înfiorătoare din Bristol

Cei doi români sunt originari din Motru și lucrau la un abator de porci. Valentin Boboc și Iacob-Bebe Chers l-ar fi înjunghiat mortal pe colegul lor de la muncă, Denzil McKenzie, în vârstă de 56 de ani.

Totodată, cei doi sunt acuzați de uciderea lui Fahad Hossain Pramanik, în vârstă de 27 de ani, care venise în vizită la McKenzie în seara tragediei.

Valentin Boboc a recunoscut uciderea lui McKenzie, dar neagă că l-a ucis pe Pramanik. În schimb, celălalt român neagă ambele crime, scrie BBC.

Detalii noi din anchetă

Mesajele descoperite de procurori au arătat că Valentin Boboc i-a solicitat în mod repetat împrumuturi lui Denzil McKenzie. Mai mult, textele sugerează că victima ar fi cerut în schimbul banilor favoruri sexuale din partea inculpatului.

În noaptea crimelor, tânărul din România l-ar fi păcălit colegul său de la muncă să-i permită accesul în casa sa, susținând că are un „cadou" special pentru el, conform sursei citate.

După tragedie, camerele de luat vederi i-au surprins pe cei doi români cărând mai multe echipamente audio și bijuterii furate din reședința lui McKenzie.

Au lăsat în urma lor o scenă horror

„Ambii bărbați au fost înjunghiați de mai multe ori în timp ce încercau să se apere", a precizat procurorul Stephen Dent, conform theeducationhub.com.

„Ceea ce au lăsat în urma lor a fost o scenă de groază – cadavrele mutilate ale lui Denzil McKenzie și Fahad Pramanik. McKenzie avea 23 de răni de cuțit, cele mai severe la gât. Erau semne că fusese torturat”, a declarat procurorul Kate Brunner.

Cât despre a doua victimă, procurorul a precizat că Pramatik „a fost înjunghiat de cel puțin trei ori în spate și abdomen, iar corpul său prezenta semne de a provoca durere și suferință deliberată. Avea o substanță spumoasă în interiorul nasului și avea multe urme de tăiere și zgârieturi pe corp”, conform Bristol Live.  

Boboc a spus familiei ce s-a întâmplat

Inculpații ar fi încercat să curețe locul crimei, ștergând sângele de pe pereți și de pe alte suprafețe, în timp ce o vopsea groasă de mașină, de culoare neagră, a fost pulverizată pe cadavre și în toată casa.

Cei doi au fost arestați când Valentin Boboc a spus familiei sale ce ar fi făcut împreună cu Iacob-Bebe Chers, conform BBC.com. Inițial, apropiații au crezut că glumește sau că este beat, dar ulterior au decis să sune la poliție.

„Nici domnul Boboc, nici domnul Chers nu au dezvăluit poliției în niciun moment de ce domnul McKenzie sau domnul Pramanik au fost înjunghiați în mod repetat, de ce au fost torturați sau de ce au fost mutilați după moartea lor”, a precizat procurorul Stephen Dent.

Chiar dacă a trecut peste un an de la acele crime înfiorătoare, momentan nu a fost stabilit un verdict final. Procesul se află în plină desfășurare, dar sunt șanse mari ca cei doi români să primească ani grei de închisoare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net