O nouă tragedie! Copil de 13 ani, atacat de haită de câini din Teleorman. „De 3 ori a fost pus la pământ”

Ultima actualizare:

Un băiat în vârstă de 13 ani a fost atacat marți, 24 ianuarie, de o haită de câini, în localitatea Conțești, Teleorman. Incidentul a fost confirmat de IPJ Teleorman.

Copil de 13 ani, atacat de haită de câini din Teleorman
Copil de 13 ani, atacat de haită de câini din Teleorman

La doar 72 de ore de la tragedia din Sectorul 6 al Capitalei, un copil de 13 ani din București, aflat pe un moped, a fost atacat de șase câini maidanezi.

Incidentul s-a petrecut într-o comună din județul Teleorman. Băiatul scăpat din colții câinilor refugiindu-se în curtea unei case. În urma evenimentului, copilul a fost rănit, fiind transportat la spital de tatăl său.

„Tatăl minorului, în timp ce se deplasa în municipiul Alexandria cu autoturismul, având semnalele de avarii în funcțiune și cu viteză, a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul Poliției municipiului Alexandria.

În urma discuțiilor purtate cu tatăl minorului și evaluând situația de pericol în care se afla minorul, au asigurat deplasarea în condiții de siguranță la unitatea medicală. Ulterior, minorul a fost transferat la o unitate medicală din municipiul București pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a informat Poliția Teleorman.

Copilul atacat de câini a fost pus la pământ de 3 ori

Plin de sânge și cu o ureche ruptă, copilul a reușit să evadeze după ce s-a cățărat pe un gard, potrivit paginii de Facebook Alexandria, Teleorman, România 2.0,

„De 3 ori a reușit să se ridice și de 3 ori a fost pus la pământ de câinii agresivi. Aceștia i-au secționat o parte din ureche… A reușit să se ridice cu ultimele puteri a patra oară și să se cațere pe un gard. Plin de sânge, băiatul a țipat după ajutor, iar vecinii i-au alertat tatăl”, relatează cei de la „Alexandria, Teleorman, România 2.0”, o pagină urmărită de circa 30.000 de oameni.

Tatăl nu a mai sunat la ambulanță și l-a dus pe cel mic la Spitalul Județean Alexandria. Băiatul a fost transferat ulterior la București și se află în afara oricărui pericol.

Incidentul din Teleorman vine la scurt timp după tragedia în care o femeie din București a fost omorâtă de câini după ce a fost atacată în zona Lacul Morii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net