Cu cine doarme Liviu Dragnea. „Pe Bobița mi-a adus-o Carmen Dan!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Liviu Dragnea (60 de ani) a reapărut în spaţiul public de câteva zile, dar nu în politică, aşa cum îl ştiam, ci în... bucătărie. Click! a realizat un interviu exclusiv despre noul său job, dar şi despre alte pasiuni pe care le are. În prima parte a interviului publicat ieri, Dragnea povestea cum s-a apucat să gătească online. Cu cine îşi petrece timpul, cine e nelipsit din viaţa sa şi unde locuieşte... aflaţi în continuare.

Liviu Dragnea, în redacţia Click!
Liviu Dragnea, în redacţia Click!

Click!: Aţi avut incidente neplăcute în bucătărie?

Liviu Dragnea: Mi-au luat foc mănuşile de bucătărie, da, e foarte funny când povesteşti, dar destul de neplăcut când trăieşti. Nici nu ştiam cum să le scot mai repede. Ţineam cu o mână oala şi cu cealaltă încercăm să închid aragazul, şi a luat foc mănuşa. Odată, pisicuţa mea Bobiţa s-a urcat pe masă şi a vărsat oala cu ciorbă, era gata-gata să se opărească. De atunci nu mai are voie în bucătărie.

Sunteţi iubitor de pisici? De unde o aveţi pe Bobiţa?

Carmen Dan mi-a adus această minune de pisică, e un British Short Hair, este exact ca în reclame. O am din luna august, avea două luni şi mi-a adus-o de drag pentru că aflase că eu am salvat o pisicuţă când eram în închisoare la Rahova. I-am pus numele Bobiţa pentru că atunci când mi-a adus-o era mică, mică şi s-a lipit de mine instantaneu. Doarme cu mine, vorbim amândoi, mă ceartă.

Liviu Dragnea: „Am fost înşelat, ca orice om care se respectă”

Pisicuţa Bobiţa, răsfăţata lui Dragnea / foto: arhiva personală
Pisicuţa Bobiţa, răsfăţata lui Dragnea / foto: arhiva personală

Ce pasiuni mai aveţi?

Pescuitul sportiv, vânătoarea, dar nu mai pot vâna pentru că am milă de animale. De când a intrat Bobiţa în viaţa mea nu aş mai putea trage într-un animal. Iar mai nou îmi este foarte drag pământul. Este motivul pentru care îl sprijin pe fiul meu la firma de agricultură. În curte, acum, am început să plantez flori. Îmi plac foarte mult lalelele, crizantemele, margaretele, bujorii, trandafirii. Acum, spre exemplu, plantez nişte cale.

Plantaţi pentru cineva aceste flori? Aveţi un suflet aproape? Presa spunea că sunteţi cu Oana Leonte?

Nici vorbă. Nu am reuşit să înţeleg de unde au apărut aceste vorbe, cine le-a dat şi de ce mai insistă să le dea. Ea a fost la partidul lui Codrin Ştefănescu. Au apărut prima dată informaţii că am plecat cu ea în Brazilia. Ea a ieşit atunci şi a spus că nu avea nici măcar paşaport. Apoi s-a spus despre o altă femeie... mă rog...

Până la urmă sunteţi singur?

Aa... nu chiar, dar nu este cazul deocamdată să vorbesc despre asta, dar îţi promit că dacă mă hotărăsc ţie îţi spun prima.

Fumează din clasa a VI-a

La domeniul din Teleorman  a rămas fiica lui Dragnea şi  soţul ei, solistul Alex Maţaev
La domeniul din Teleorman a rămas fiica lui Dragnea şi soţul ei, solistul Alex Maţaev

Ce aţi vrea de la o femeie?

Trei lucruri. Să mă iubească, să nu mă mintă şi să nu înşele.

Aţi fost înşelat?

Da, ca orice om care se respectă! (râde)

Văd că aveţi un viciu: tutunul. Fumaţi de mult?

Din clasa a VI-a. M-a prins mama, mi-a dat bătaie şi ziceam că nu mai fumez... până la următoarea ţigară. A devenit viciu în armată, fumam Carpaţi. M-am lăsat de două ori, o dată în anul ‘98 şi a fost foarte bine. Eu sunt cel care a promovat Legea Antifumat. M-am lăsat atunci, era bine, dar m-am reapucat dintr-o prostie.

Fiica lui Liviu Dragnea s-a mutat în Teleorman 

Alexandra Dragnea și Alex Mațaev / foto: arhiva personală
Alexandra Dragnea și Alex Mațaev / foto: arhiva personală

Ce face fiica dvs? Ea unde locuieşte?

E mutată acum acolo, la Teleorman. Ea se ocupă de tot ce e acolo şi arată foarte bine.

Sunteţi un socru bun?

Da, sunt foarte deschis şi foarte glumeţ.

Un nepot când se prevede?

Nu ştiu, este treaba lor, ei hotărăsc.

Am auzit că aveţi o casă foarte frumoasă în Teleorman.

În primul rând eu stau în Bucureşti, într-o casă cu chirie. Banii sunt o problemă. Dincolo de legendele Olimpului care i-au făcut pe cei de la ANAF să ceară prin America, Brazilia documente, au fost obligaţi să recunoască că nu am altceva decât ce e în declaraţia de avere. Am fost verificat 6 ani de ANI şi nu au găsit decât adevărul. Eu nu am plecat cu bani. Eu nu am fost bugetar la stat. Eu am deschis prima mea afacere în anii ‘90 pe decretul 24 dat de Petre Român, iar la 26 de ani aveam prima afacere şi dormeam 4 ore pe noapte. Am avut afaceri cu comerţ şi alimentaţie publică. Eu am o diplomă de inginer auto, dar am deschis un cafe bar întâi, se numea Bachus şi am făcut mulţi bani. Apoi am deschis un magazinaş, am închiriat o clădire de la primărie şi am transformat-o, iar în Izbiceni, comună alăturată, am făcut un alt magazin şi restaurant, iar după 2 ani, în Turnu Măgurele am închiriat cu un coleg de facultate cel mai mare restaurant din judeţ, hotelul pe care îl am şi acum, precum şi un han. Astfel că în ‘96, la 33 de ani, când am intrat în politică, aveam 1.200 de angajaţi, 2 centre angro, 3 magazine, 3 restaurante şi un complex hotelier. Eu aşa am intrat în politică.

Livbiu Dragnea: „Am salariu 9.000 de lei pe lună”

Acesta este hotelul deţinut de  fostul politician / foto: Click!
Acesta este hotelul deţinut de fostul politician / foto: Click!

Dar acum din ce trăiţi? Ce venituri aveţi?

Lucrez la firma fiului meu, sunt director tehnic şi am salariu 9.000 de lei pe lună. Mai am un venit din chiria hotelului.

Şi nu v-aţi gândit să vă luaţi o casă?

Ba da, dar nu am bani... Nu sunt supărat. Faptul că am copiii care se descurcă, e cea mai mare bucurie. Nu îţi trebuie foarte mult să trăieşti decent, dar sunt milioane de români care nu îşi permit să o ducă de la o lună la alta.

Cum vă vedeţi peste 5 ani, adică la pensie?

A, nu mă văd să stau!

Dragnea găteşte în bucătăria casei în care stă cu chirie / captură: YouTube
Dragnea găteşte în bucătăria casei în care stă cu chirie / captură: YouTube

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net