Cum ne distrăm în acest weekend. Avem de ales între multe evenimente faine

Dacă te întrebi ce să faci în acest weekend, ți-am pregătit o listă de evenimente diverse și captivante, care te vor ajuta să transformi aceste zile într-o adevărată aventură. De la festivaluri muzicale și concerte, la filme și evenimente educaționale, Bucureștiul este plin de activități care merită descoperite.

Concert.
Concert.

Pentru iubitorii de muzică live, UNFORGETTABLE Festival la Romexpo, care începe astăzi.promite să fie evenimentul anului! Artiști de renume mondial, precum Lara Fabian, Jessie J, Al Bano și Romina Power, Gheorghe Zamfir, Havasi, Julien Dassin, Gipsy Kings și Garou, vor urca pe scenă alături de Orchestra Operei Naționale București. Timp de trei zile, Romexpo va deveni un loc cosmopolit, oferindu-ți șansa să te bucuri de un lineup impresionant. Prețul pentru accesul general pentru o zi este de 390 de lei, dar experiența va fi cu siguranță de neuitat.

Dacă preferi un concert mai intim, trupa Voltaj te așteaptă la Hard Rock Cafe pentru un show special, în cadrul căruia își lansează noul single „Să fie, să fie”. Fanii trupei vor avea ocazia să asculte piesele preferate și să fie printre primii care aud live noua melodie. Prețurile pentru bilete încep de la 119 lei, iar atmosfera promite să fie electrizantă!

Citește mai multe pe canal33.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net