Cum poți să petreci ieftin Revelionul la munte! Varianta convenabilă care îi atrage tot mai mult pe români

Românii se plâng că e tot mai scump să îți petreci Revelionul la munte sau la un restaurant. Așa că sunt tot mai mulți care rezervă din timp un apartament cu trei sau chiar mai multe camere, scrie adevărul.ro. Iată despre ce prețuri este vorba. 

Variante mai ieftine pentru Revelion Foto: Shutterstock
Variante mai ieftine pentru Revelion Foto: Shutterstock

Variante mai ieftine pentru Revelion

În Gura Humorului, un apartament cu trei camere costă 3.000 de lei. Într-un astfel de apartament este recomandat să fie cazate patru persoane. ,,Apartamentele noastre au trei camere şi sunt perfecte pentru două cupluri. Pentru perioada Revelionului, avem pachete de patru nopţi în schimbul sumei de 3000 de lei. Astfel, un cuplu va trebui să plătească suma de 1.500 de lei pentru a petrece Revelionul la Gura Humorului. Fără îndoială, vorbim despre tarife mai mici faţă de cele prezentate de proprietarii de pensiuni", a precizat Anca, proprietarea mai multor apartamente din Gura Humorului ce pot fi închiriate în regim hotelier.

Cât costă să faci Revelionul la munte 

Dacă te gândești să îți petreci Revelionul la munte, atunci trebuie să știi că o cabană poată să ajungă și până la 7.000 – 8.000 de lei. Prețurile pornesc, însă, și de la 250 de lei pe noapte de persoană, însă depinde de locație, numărul de camere și alte facilități pe care le oferă cabana. Trebuie să iei în considerare că la o cabană plătești doar cazarea și va trebui să pui bani în plus pentru a îți aduce mâncarea și băutura. 

Cât costă un sejur în Malta 

"Pentru Revelion deja putem să spunem că oferta este mai bună. Începe de la 395 de euro, aici vorbim de hotel de patru stele, cinci nopţi cazare cu mic dejun şi feribot gratuit. Avionul deja jumătate este plin. Malta este de vizitat", spune proprietarul unei agenții de turism, scrie Observatornews.ro.

Cât te costă să ajungi în Cipru

În Cipru, o altă insulă-bijuterie aproape de noi, un sejur costă aproximativ 550 de euro de persoană, iar la Madrid ajunge chiar şi la 700 de euro, cu o cazare de trei stele. Pentru o experienţă tropicală, însă românii plătesc chiar şi de patru, cinci ori mai mult. În Thailanda, un sejur de Revelion este în medie de zece zile şi costă aproximativ 2.500 de euro de persoană. 

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net