Cum va fi astăzi vremea! Anunțul de ultimă oră al meteorologilor

Ultima actualizare:

Meterologii anunță o creştere semnificativă a temperaturilor pentru astăzi. Temperaturile maxime vor ajunge la 18 grade Celsius şi cele minime vor fi de aproximativ 5 grade Celsius.

În unele zone ale țării astăzi sunt așteptate precipitații. Foto: arhiva
În unele zone ale țării astăzi sunt așteptate precipitații. Foto: arhiva

În timpul după-amiezii şi seara șansele de ploaie cresc. Cu toate că, probabilitatea de ploaie este mai mare pentru astăzi, meteorologii nu se aşteaptă la precipitaţii semnificative. În ceea ce privește temperaturile, acestea pot varia semnificativ în întreaga ţară, de la o regiune la alta. Însă, în general, sunt indicate temperaturi mai ridicate în zonele de sud, iar temperaturile mai scăzute în zonele de est şi nord-vest.

Dobrogea și Bărăgan

În aceste zone, vor fi condiţii de ceaţă la începutul zilei. Temperaturile ajung până la 17 grade în Bărăgan. Însă, pe litoral se pare că va fi mai răcoare şi termometrele vor înregistra cel mult 11 grade. La noapte o să plouă.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei vor fi temperaturi mai mari decât ieri şi termometrele vor înregistra 15-16 grade. Dimineaţa avem ceaţă, iar după lăsarea nopţii vin ploile.

În jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina este posibil să picure trecător. Însă și în această regiune va fi mai cald decât ieri, temperaturiile vor ajunge la 18 grade. 

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş vor fi ploi slabe în unele zone. Pentru această perioadă a anului, temperaturile se menţin ridicate. De exemplu, în Maramureş vor fi undeva la 16-17 grade, în timpul zilei.

În vestul ţării soarele își face simțită prezența, dar vor fi și ploi slabe. Aici, temperaturile vor fi o idee mai mici față de ziua precedentă. Și cu toate acestea, tot se anunță temperaturi mai mari pentru această perioadă a anului. Practic, termometrele vor arăta 16-17 grade.

În Transilvania vor fi ploi slabe, mai ales în zonele de munte. Temperaturile maxime ajung la 11 grade în depresiuni şi la 15 grade în vestul provinciei.

În zona Olteniei, ploile se extind mai pe seară şi după lăsarea nopţii. Temperaturile ajung la valori de Aprilie: vor fi în jur de 18 grade pe la amiază.

În ţinuturile sudice temperaturile vor ajunge la 19, poate 20 de grade în Lunca Dunării. Pe seară şi la noapte vin ploile.

La Munte

Avem însă o zi destul de mohorâtă. Se anunță o zi ploioasă. Ba chiar, la altitudini de peste 2000 de metri s-ar putea să cadă lapoviţa şi ninsoare.

Bucureşti

 Şi în Capitală avem o urâtă. Vor fi temperaturi peste limitele normale şi o maximă în jur de 18 grade. La noapte o să plouă. Se mai încălzeşte faţă de noaptea trecută şi valorile minime ajung la 8 grade.

Timișoara

În Timișoara termometrele vor arăta 10 grade Celsius, cu o umiditate de 75%. Vor fi condiţii de ploaie în timpul după-amiezii şi seara.

Dobeta Turnu-Severin

În Drobeta Turnu-Severin, temperatura este de 11 grade Celsius. În timpul serii vor fi ploi ușoare şi temperatura va scădea până la 10 grade Celsius.

Iași

În Iaşi, temperatura este de 5 grade Celsius. Temperaturi maxime vor ajunge la 16 grade Celsius. Nu sunt așteptate precipitații.

Satu Mare

În Satu Mare, temperatura este de 4 grade Celsius. În timpul serii o să plouă şi, în timpul nopții, temperaturile vor scădea până la 3 grade Celsius.

Constanța

În Constanţa, temperatura este de 6 grade Celsius. În timpul după-amiezii şi seara sunt așteptate ploi ușoare.

Brașov

În Braşov,se pare că temperatura o să se învârtă undeva în jurul a 6 grade Celsius, iar dimineaţa şi seara vor fi precipitații.

Ploiești

În Ploieşti, temperatura este de 5 grade Celsius. Vor fi condiţii de ploaie în timpul după-amiezii şi seara, iar temperatura va scădea până la 5 grade Celsius în timpul nopţii, conform Weather.com.

Iași

În Iaşi, temperatura este de 5 grade Celsius. Va fi o zi mai rece, cu temperaturi maxime de 16 grade Celsius.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net