Cum va fi vremea de Florii? Anunțul important venit de la meteorologi

Deja ne apropiem de Florii, iar, după cum am putut observa cu toții, vremea din ultimele zile nu a fost deloc una prea frumoasă. Din fericire, se pare că lucrurile urmează să se schimbe, iar meteorologii vin cu vești bune pentru românii care își doresc temperaturi mai calde!

Vremea urmează să se încălzească
Vremea urmează să se încălzească

Vremea urmează să se încălzească chiar începând de mâine, potrivit informațiilor de la Administrația Națională de Meteorologie. De Florii, temperaturile din termometre ar trebui să se situeze în jurul valorii de 25 de grade.

„Vorbim de o vreme în general frumoasă, pentru că valorile de temperaturi, în special în partea de vest, se vor apropia de pragul unei zile de vară, 25 de grade”, a explicat Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie, conform Antena 3 CNN. De asemenea, se pare că începând de mâine vom avea parte de o vreme ce se află în încălzire, de-a lungul țării.

„Chiar începând de mâine, vom avea o vreme în încălzire în cea mai mare parte a țării. Mâine contăm pe valori de 17 - 23 de grade, apoi duminică, în ziua sărbătorii Floriilor, deja vorbim de valori în jurul a 25 de grade”, a mai spus aceasta.

Vremea urmează să se încălzească

Din fericire, vremea frumoasă urmează să continue și săptămâna viitoare. „Și săptămâna următoare, întreg ecartul, de la o zi la alta, fără variații foarte mari, vom avea 17 - 27 de grade. Iar primele zile din luna mai aduc valori apropiate de 24 - 26 de grade, cu cele mai ridicate limite în special în partea de vest, sud-vest și sud a teritoriului, cu 19 - 20 de grade pe litoral”, a mai declarat Elena Mateescu.

În privința temperaturilor din Capitală, se pare că ne putem aștepta să avem parte de valori de 22 de grade mâine, în timp ce duminică, de Florii, în București se vor înregistra aproximativ 23 – 24 de grade. Săptămâna viitoare, în Capitală, vom avea parte de temperaturi de 24 – 25 de grade Celsius.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net