Curs valutar pentru 17 martie. Aurul crește din nou

Ultima actualizare:

Click! îţi aduce, în fiecare zi, cursul stabilit de Banca Naţională a României pentru principalele valute, euro, dolar american, liră sterlină şi franc elvenţian, dar şi valoarea unui gram de aur. Iată cursul valutar pentru 17 martie!

curs valutar png

Cursul valutar este anunţat de Banca Naţională a României, în fiecare zi, de luni până vineri, după fiecare şedinţă de la ora 13.00. Înainte de această oră, toate tranzacţiile se fac la cotaţiile zilei anterioare, iar în weekend, după valorile stabilite în şedinţa de vineri. 

Curs valutar, 17 martie 2022, pentru euro

Moneda Uniunii Europene se află la a treia zi de depreciere, la valoarea de 4.9461 de lei per unitate tranzacționată. Valoarea cea mai mică a monedei europene din această perioadă a fost înregistrată pe data de 16 februarie, la valoarea de 4.9405 lei.

Curs valutar, 17 martie 2022, pentru dolar

Dolarul american se află în a treia zi de scădere, având o valoarea pe data de 17 martie de 4.4810 lei, după ce a avut o scădere semnificativă față de ziua precedentă, când a fost cotat la valoarea de 4.4992 lei.

Curs valutar, 17 martie 2022, pentru francul elveţian

Joi, 17 martie, chiar și francul elvețian se află într-o pantă descendentă, fiind cotat la valoarea de 4.7662 per unitate tranzacționată. Alături de celelalte monede importante de pe piața internațională, și francul elvețian se află în a treia zi de scădere.

Curs valutar, 17 martie 2022 pentru lira sterlină

Veștile sunt ceva mai bune pentru lira sterlină, care, joi, 17 martie, a crescut până la valoarea de 5.9040 lei, unde chiar și ziua anterioară se află pe aceeași pantă ascendentă.

Cotația pentru un gram de aur, pentru 17 martie

După mai multe zile în care s-a aflat în scădere, se pare că aurul a crescut și acesta alături de lira sterlină. Joi, 17 martie, aurul a fost cotat la valoarea de 279.9497 lei per unitate. Anterior, aurul s-a aflat pe o pantă descendentă, care a ținut trei zile. Metalul preţios a atins un record luni, 7 martie, pe fondul războiului din Ucraina:  293,9846 lei. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net