Deznodământ șocant în cazul mafiotului albanez care l-a înjunghiat pe patronul de la Nuba. A avut parte de o moarte violentă

Elis Rroshkodoli, cunoscut și sub numele de Shkoza, un cetățean albanez dat în urmărire internațională după ce l-a înjunghiat pe unul dintre patronii restaurantului Nuba din București, a fost ucis în Belgia. Incidentul s-a petrecut vineri, când asupra sa s-au tras 18 focuri de armă.

Elis Rroshkodoli a fost ucis în Belgia / foto: Poliția Română
Elis Rroshkodoli a fost ucis în Belgia / foto: Poliția Română

Elis Rroshkodoli era căutat de autoritățile române după ce, pe 20 aprilie anul trecut, a atacat un om de afaceri român, Jean Sassu, proprietarul lanțului de baruri și taverne „Nuba”.

În urma atacului, Jean Sassu a fost transportat la spital, iar Rroshkodoli a fost identificat și declarat suspect în urma imaginilor surprinse de camerele de supraveghere,  scrie pamfleti.net.

Atacul de la Nuba și posibilele motive

Incidentul de la Nuba a fost considerat de autoritățile române ca fiind un atac premeditat. Elis Rroshkodoli a ajuns în București cu două zile înainte de atac, s-a cazat într-un hotel din zona de nord și l-a urmărit pe Jean Sassu până în momentul atacului.

A profitat de o întârziere a poliției și, după ce a comis fapta, a fugit în Turcia. Autoritățile au suspectat că acesta ar fi putut să comită atacul ca parte a unei răzbunări între grupări rivale sau ca un gest de intimidare.

Victima, Jean Sassu, a declarat după incident că nu înțelege motivul atacului, neavând conflicte sau dușmani cunoscuți. În urma atacului, securitatea la restaurantul Nuba a fost dublată, iar Sassu a luat măsuri de protecție pentru a preveni alte amenințări.

Reacții și investigații ulterioare

După incident, autoritățile române au emis un mandat de arestare în lipsă pentru Rroshkodoli, suspectând că acesta ar fi plănuit asasinatul.

În declarațiile sale, Jean Sassu și-a exprimat speranța că autoritățile vor finaliza ancheta și vor aduce claritate asupra motivelor din spatele atacului.

El a afirmat că nu a avut niciodată conflicte care să justifice un asemenea atac și că totul i se pare similar cu un scenariu de film. Sassu și-a angajat gărzile de corp, dar a rămas îngrijorat de posibilitatea unor noi amenințări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
dunarea inundatii budapesta jpg
portulaca detaliu capsula imatura cu seminte jpg
drumul ursilor jpg
fructe pexels jpg
bataie romani spania jpg
image png
dementa jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net