Doliu în România! Un cunoscut medic s-a stins din viață la doar 48 de ani

Zi neagră pentru lumea medicală din România. Cristian-Eugen Popescu Blanc, medic la Spitalul Municipal din Arad, dar colabora și cu mai multe clinici private, s-a stins din viață la doar 48 de ani în urma unui infarct.

A murit medicul Cristian-Eugen Popescu Blanc / Foto: Arhiva Click!
A murit medicul Cristian-Eugen Popescu Blanc / Foto: Arhiva Click!

Reputatul medic Cristian-Eugen Popescu Blanc s-a stins din viață la vârsta de numai 48 de ani. Era cunoscut pentru activitatea sa în cadrul Spitalului Municipal din Arad. Totodată, el colabora și cu alte clinici private din localitate, precum INFO Medica sau CityMed. Specializarea sa era chirurgie generală, dar, în ultimii ani, devenise rezident și pe urologie, potrivit Special Arad.

Cei care au observat dispariția lui au fost colegii de muncă, după ce medicul nu s-a prezentat la serviciu. Acesta a făcut infarct și a fost găsit fără suflare în casa lui. Cu doar două zile înainte de deces, medicul își salvase un pacient printr-o operație complexă.

„Este o veste care ne-a surprins pe toți. În urmă cu două zile era în sala de operație, a operat un pacient… Am rămas fără cuvinte, Dumnezeu să-l ierte”, spune un coleg al medicului Cristian Popescu Blanc.

„Rămâne o veșnică întrebare. De ce oamenii buni ne părăsesc atât, dar atât de devreme!?! Omul care îți zambea până în suflet! Omul și prietenul care a crezut în mine! Atâta sfaturi și încurajări spuse între 4 ochi au să rămână veșnic gravate în sufletul meu! Nu mai departe de ieri îmi dădeai curaj … astăzi… tăcere de mormânt! Drum lin către Dumnezeu, om drag mie!”, a scris un altul dintre apropiații săi pe Facebook.

A murit și unul dintre profesorii fondatori ai Facultății de Medicină 

De asemenea, unul dintre profesorii fondatori ai Facultății de Medicină, Universitatea Ovidius din Constanța, prof. univ. dr. Gheorghe Badiu, s-a stins și el din viață.

„Dedicat carierei de profesor și medic, acesta va rămâne în amintirea colegilor și a studenților ca o prezență elegantă, sobră, autoritară, cu o vastă cultură și măiestrie didactică, ce au călăuzit generații după generații de studenți, medici, doctoranzi”, potrivit unui comunicat de presă al Universității Ovidius, relatează RomâniaTV.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net