Iliescu împlinește 93 de ani. Fostul președinte ne-a dezvăluit secretul longevității sale: „Să știi să treci peste greutăți cu zâmbetul pe buze!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ion Iliescu, primul președinte al României după căderea regimului comunist, împlinește astăzi, 3 martie, vârsta de 93 de ani.  Click! a stat de vorbă cu fostul președinte și a aflat cum își petrece această zi importantă din viața sa.

Ion Iliescu
Ion Iliescu a împlinit 93 de ani (Foto: Inquam)

Fostul președinte al României ne-a povestit, în exclusivitate, cum aniversează cele 93 de primăveri, dar și cum se simte la această venerabilă vârstă. Chiar dacă este nonagenar, fostul președinte al României se află într-o formă de zile mari. Ziua de naștere și-o petrece acasă, liniștit, în sânul familiei, alături de soția sa, Nina (92 de ani). Așa se întâmplă când ajungi la această vârstă, spune el.

Această aniversare o petrec liniștit, în familie. La vârsta noastră cam așa se petrec lucrurile, liniștit. Mă simt foarte bine pentru anii pe care îi am, vă mulțumesc pentru întrebare”, a spus Ion Iliescu, în exclusivitate pentru Click!. Mâine, 4 martie, este și ziua soției sale, Nina, care împlinește tot 93 de ani. 

Ion Iliescu ne-a mai dezvăluit și secretul longevității sale și ne-a oferit câteva sfaturi despre ce să facem ca să avem o viață cât mai sănătoasă. Optimismul trebuie să fie pe primul loc, conform fostului președinte.

„Fiecare își trăiește viața cum înțelege mai bine, dar este indicat să eviți excesele de orice fel și să ai puterea să treci peste greutăți cu zâmbetul pe buze. Aceste două elemente cred că m-au ajutat pe mine să ajung astăzi să aniversez cea de-a 93 zi de naștere”, a adăugat Ion Iliescu.

Ultima apariție publică a lui Ion Iliescu

Fostul președinte al României nu a mai avut nicio apariție publică de cinci ani, mai exact din mai 2018. Atunci, Ion Iliescu a mers la Parchetul General, fiind citat de procurori în dosarul Revoluţiei, în care a fost trimis în judecată pentru infracţiuni contra umanităţii. Dosarul a fost plimbat între Parchetul Militar și instanța supremă, care în 24 februarie anul acesta, a decis să trimită acest dosar Curții de Apel București, pe motiv că ar fi de competența acesteia pentru că în acea perioadă Iliescu nu era președinte al României. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net