Fostul ministru Mircea Duşa, dus la spital după ce i-a venit rău, în timpul unei întâlniri oficiale

Mircea Duşa, fostul ministrul al Apărării, a fost dus la spital, astăzi, 27 iulie, după ce i s-a făcut rău brusc, în timp ce se afla împreună cu Mircea Geoană la o întâlnire oficială.

Mircea Dușa    FOTO: Arhivă
Mircea Dușa FOTO: Arhivă

Fostul ministru și ex prefect de Mureș se afla împreună cu secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, într-o vizită la sediul Batalionului 51 Operaţii Speciale „Vulturii” din Târgu Mureş. În cadrul întâlnirii, oficialul NATO a discutat despre capabilităţile Forţelor pentru Operaţii Speciale. De asemenea, acestuia i-au fost prezentate standuri cu armament, echipamente şi tehnică militară şi un moment tactic specific Forţelor pentru Operaţii Speciale.

În momentul în care i s-a făcut rău, fostul ministru a fost dus la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Mureş. Din primele informații, se pare că i-ar fi venit rău de la căldură. Fostul ministru, care are 67 de ani, suferă şi de cancer, boală cu care a fost diagnosticat în urmă cu ceva timp.

Mircea Dușa este stabil și conștient

Inițial, Mircea Geaoană, care susținea briefingul, a fost informat că unui militar i s-a făcut rău și a avut nevoie de ambulanță . Însă, pe măsură ce treceau minutele, oficialul NATO a fost reinformat și a anunțat, la rândul lui, despre cine este vorba.  

„L-am văzut pe bunul meu prieten Mircea Dușa, fostul ministru al Apărării, care a fost cu noi în această vizită, ieșind din sala de prezentare. După aceea, domnul rector Azamfirei ne-a informat că a avut un incident medical, se pare destul de serios și am asistat cu toții la plecarea ambulanței care l-a dus. Sper din toată inima să-i dea Dumnezeu să depășească acest moment greu. Pur și simplu, ne-a luat pe toți prin surprindere. Îi urăm lui Mircea sănătate și recuperare grabnică”, a declarat secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană.

Starea lui Mircea Dușa este, în prezent, stabilă şi el este conştient, din informațiile obținute de la familia sa. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net