Greva STB a luat sfârșit! Autovehiculele au intrat pe traseu!

25 ianuarie 2022

Dup─â mai multe zile ├«n care transportul public ├«n Bucure╚Öti a fost paralizat, salaria╚Ťii din cadrul Societ─â╚Ťii de Transport Bucure╚Öti au decis suspendarea grevei.

greva stb vineri webp

Mar╚Ťi diminea╚Ť─â, autobuzele, tramvaiele ╚Öi troleibuzele au ie╚Öit, dup─â cinci zile, pe traseu.

ÔÇťAv├ónd ├«n vedere c─â ast─âzi 25.01.2022 este zi normal─â de lucru ╚Öi impactul asupra cet─â╚Ťenilor este unul foarte mare, c─â ├«n ziua de 24.01.2022 ora 20:00 am avut o discu╚Ťie cu membri Consiliului de Administra╚Ťie care au promis c─â analizeaz─â dolean╚Ťele salaria╚Ťilor ├«n perioada urm─âtoare, c─â ast─âzi 25.01.2022 vom avea o discu╚Ťie la Palatul Parlamentului cu o delega╚Ťie parlamentar─â care s─â analizeze problemele la nivelul STB SA, s-a discutat la nivelul fiec─ârui depou ╚Öi autobaz─â, celelalte entit─â╚Ťi, iar salaria╚Ťii au decis suspendarea ac╚Ťiunii de protest ╚Öi reluarea lucruluiÔÇŁ, se spune ├«ntr-un comunicat al sindicatului.

Mar╚Ťi diminea╚Ť─â, se aflau pe traseu 1.287 de vehicule dintr-un total programat de 1.394.

STB a pierdut 4,8 milioane de lei prin aceast─â grev─â

De asemenea, liderul sindical Vasile Petrariu a transmis c─â este la latitudinea salaria╚Ťilor dac─â vor continua greva sau nu. 

├Än acela╚Öi timp, luni seara, 274 de vehicule din cadrul Societ─â╚Ťii de Transport Bucure╚Öti se aflau pe traseu, la ora 18:00. Chiar ╚Öi a╚Öa, ├«n mod normal, un num─âr de 777 de autovehicule erau programate pentru aceast─â or─â.

Așadar, luni seară se aflau pe traseu un număr de 115 de tramvaie, dintr-un total programat la ora respectivă de 173, respectiv 81 de troleibuze din 100 de vehicule programate, în timp ce numărul autobuzelor era de doar 78, dintr-un total de 504 de autobuze programate pentru acel interval orar.

Conform Directorului general al STB, compania a fost afectat─â profund de aceste 5 zile de grev─â. ├Än urma lor, Societatea de Transport Bucure╚Öti a pierdut aproximativ 4,8 milioane de lei prin neefectuarea presta┼úiilor. 

ÔÇ×V─â rog relua┼úi activitatea. V─â rog respecta┼úi legea. V─â rog respecta┼úi locuitorii Bucure┼čtiului", a transmis Directorul general al Societ─â╚Ťii de Transport Bucure╚Öti, ieri sear─â, ├«ntr-un mesaj destinat celorlal╚Ťi angaja╚Ťi care ├«nc─â protestau, scrie Agerpres

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
00032 jpg
Pensionari din România jpg
banica vicoveanca jpeg
crbl  2 (2) jpg
salariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
bone ferenc criminal bihor motiv crima 770454 webp
telefon jpeg
shaorma jpeg
Pensionari din România jpg