Greva STB a luat sfârșit! Autovehiculele au intrat pe traseu!

Ultima actualizare:

După mai multe zile în care transportul public în București a fost paralizat, salariații din cadrul Societății de Transport București au decis suspendarea grevei.

greva stb vineri webp

Marți dimineață, autobuzele, tramvaiele și troleibuzele au ieșit, după cinci zile, pe traseu.

“Având în vedere că astăzi 25.01.2022 este zi normală de lucru și impactul asupra cetățenilor este unul foarte mare, că în ziua de 24.01.2022 ora 20:00 am avut o discuție cu membri Consiliului de Administrație care au promis că analizează doleanțele salariaților în perioada următoare, că astăzi 25.01.2022 vom avea o discuție la Palatul Parlamentului cu o delegație parlamentară care să analizeze problemele la nivelul STB SA, s-a discutat la nivelul fiecărui depou și autobază, celelalte entități, iar salariații au decis suspendarea acțiunii de protest și reluarea lucrului”, se spune într-un comunicat al sindicatului.

Marți dimineață, se aflau pe traseu 1.287 de vehicule dintr-un total programat de 1.394.

STB a pierdut 4,8 milioane de lei prin această grevă

De asemenea, liderul sindical Vasile Petrariu a transmis că este la latitudinea salariaților dacă vor continua greva sau nu. 

În același timp, luni seara, 274 de vehicule din cadrul Societății de Transport București se aflau pe traseu, la ora 18:00. Chiar și așa, în mod normal, un număr de 777 de autovehicule erau programate pentru această oră.

Așadar, luni seară se aflau pe traseu un număr de 115 de tramvaie, dintr-un total programat la ora respectivă de 173, respectiv 81 de troleibuze din 100 de vehicule programate, în timp ce numărul autobuzelor era de doar 78, dintr-un total de 504 de autobuze programate pentru acel interval orar.

Conform Directorului general al STB, compania a fost afectată profund de aceste 5 zile de grevă. În urma lor, Societatea de Transport București a pierdut aproximativ 4,8 milioane de lei prin neefectuarea prestaţiilor. 

„Vă rog reluaţi activitatea. Vă rog respectaţi legea. Vă rog respectaţi locuitorii Bucureştiului", a transmis Directorul general al Societății de Transport București, ieri seară, într-un mesaj destinat celorlalți angajați care încă protestau, scrie Agerpres

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net