Imagine de colecție! Cum arăta Patriarhul Daniel în urmă cu 40 de ani. Nimeni nu l-ar recunoaște!

Patriarhul Daniel este cunoscut astăzi de o țară întreagă și oricine l-ar recunoaște dacă l-ar întâlni pe stradă. Este greu să ni-l imaginăm pe Patriarhul Daniel fără hainele albe și fără barba deasă, îmbrăcat cu articole casual. 

image
Sursă foto: Inquam Photos/ George Călin

Șerban Huidu a fost recent copleșit de nostalgie și a distribuit pe pagina personală de Facebook o fotografie de colecție, realizată în urmă cu 40 de ani în urmă. 

Citește și: Mihai Găinușă nu mai vrea să știe nimic de Șerban Huidu

În imagine îl putem observa pe copilul Șerban Huidu stând așături de un bărbat masiv, cu barbă neagră deasă, îmbrăcat relaxat. Acel bărbat este chiar Patriarhul Daniel. Trecerea timpului și-a spus cuvântul, iar astăzi nimeni nu ar putea să își dea seama că el este cel din poză. 

image
Aceleași prsonaje, 40 de ani diferență

„Fix 40 de ani despart aceste doua fotografii. Prima e din 1982 și este făcută la Mânăstirea Sfânta Maria din Techirghiol, când un tânăr profesor a făcut poze, la final de vacanță, cu oltenașul ce i-a fost comesean toată durata sejurului. 

Vezi și: Zeci de oameni au leșinat la o slujbă de sfințire susținută de Patriarhul Daniel 

Cealaltă fotografie a fost făcută azi la Patriarhie când oltenașul i-a oferit amintirea de acum 40 de ani, Preafericitului Daniel. Aș vrea ca toată lumea să îl cunoască așa cum îl cunosc eu. Un om jovial și hâtru cu o cultura impresionantă și care poate vorbi la fel de ușor despre fizica cuantica sau despre un șurub", a scris Huidu. 

În dreptul imaginii, Huidu a scris un text în care vorbește la superlativ despre patriarh și subliniază că și-ar dori ca mai mulți oameni să-l cunoască așa cum este în realitate acesta. Din punctul de vedere al lui Huidu, Patriarhul Daniel este un om inteligent, cu o cultură generalp vastă. 

De-a lungul timpului Patriarhul Daniel a fost contestat vehement, iar documentarul celor de la Recorder în care sunt investigate relațiile de putere din cadrul Bisericii Ortodoxe i-a adus o nouă lovitură de imagine lui Daniel. 

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Alexia Eram (6) jpg
vlăduța lupău png
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
bodo 2 jpg
David Beckham
image
image
image
image
maicuta falsa anunt internet 0 jpeg
vaccin covid jpeg
accident balcic jpg
MUGUR ISARESCU foto inqaum photos octav ganea
image png
scumpiri alimente 2019 jpeg