Imaginile durerii! Proprietarii apartamentelor distruse de incendiul din Craiova s-au întors la locuințele lor: „Aici a fost munca noastră”

Condiții inumane pentru cei afectați de incendiul de la Craiova. Pe data de 7 septembrie, trei blocuri au fost făcute scrum în urma unui incendiu. Cei care nu au avut unde să plece, stau și acum în apartamente avariate, fără gaze, lumină și apă. Restul locatarilor s-au întors pentru a vedea ce a rămas în urmă și au fost copleșiți de durere.

Proprietarii caselor s-au întors la locuințele lor
Proprietarii caselor s-au întors la locuințele lor

„Aici era bucătăria. Absolut nimic nu mai este din tot ce a fost. Aici a fost munca noastră, a mea și a soțului meu, de 20 de ani. Am rămas doar cu ce am avut pe noi. Nu am apucat să salvăm absolut nimic, nici acte, nimic. Copilul a început prima zi de școală, e dezastru. Chiar nu știm în ce parte să o luăm, nu avem idee ce putem face. Stăteam și eu și vedeam cum focul arde casa .. Am stat la finii noștri care ne-au luat de atunci la ei. Nu știm, nu știm ce putem face. Absolut tot, nimic nu s-a putut recupera”, sunt cuvintele spuse ,cu lacrimi în ochii, ale unei femei care s-a întors la apartamentul său ce a fost distrus în urma incendiului devastator din Craiova.

„A fost bucătăria, ia uitați centrala, nimic, nimic nu se mai cunoaște, nici măcar o oala, nimic. Nu găsim absolut nimic, cât am fi încercat să căutăm să găsim, nimic nu putem lua, că nu mai este”, mai declară o altă femeie.

Locatarii sunt nemulțumiți de suma oferită de autorități pentru pagubele suferite

În urma incendiului de la Craiova au fost avariate 184 de apartamente, dintre care 26 au ars complet, iar restul au fost distruse de apa folosită la stingerea incendiului. Locatarii întorși sâmbătă dimineață, pentru a-și lua procesele verbale de constatare a pagubelor, sunt nemulțumiți că primăria le-a promis doar 10.000 de lei, sumă pe care o consideră mult prea mică, în special pentru cei care  au rămas fără nimic, iar o parte dintre ei au încă rate la locuințele distruse.

Poliția a deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă. Potrivit pompierilor, cauza incendiului a fost o lumânare lăsată nesupravegheată de către un locatar. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
stanca costesti
image
image
image
image
image
image
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
Bucureștiul VEchi jpg
rosii tomate istock jpg
3 cu sau pe scut 300 jpg jpeg
Printesa Diana  jpg
baza jos elefanti 1 jpg
front masini 1 jpg
Prințul William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net