Încă o descoperire macabră! Schelet găsit în subsolul unui bloc

Nici nu au rezolvat bine cazul resturilor umane calcinate găsite în Măgurele, județul Ilfov, că Poliția are ode investigat încă un schelet de om!

Rămășițele umane erau într-un loc neumblat de 10 ani
Rămășițele umane erau într-un loc neumblat de 10 ani

O nouă descoperire macabră a fost făcută, zilele trecute, în subsolul unui bloc din loacalitatea Aleșd, județul Bihor.

Scheletul zăcea într-o boxă de bloc

Miercuri, 11 mai a.c., la ora 15.50, poliţiştii bihoreni au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de administratorul unui bloc de locuinţe din oraşul Aleşd, judeţul Bihor, că, într-o boxă din subsolul imobilului, care nu mai fusese deschisă de aproximativ 10 ani, a descoperit oseminte umane", a transmis Poliţia Bihor, citată de Antena 3.

Citește și: Au fost prinși criminalii italianului găsit carbonizat în Măgurele

Anchetatorii s-au deplasat la fața locului și au constatat veridictatea informațiilor reclamate. Cazul este cu atât mai șocat, dacă ținem cont că locul respectiv nu mai fusese verificat de un deceniu.

Legiștii analizează oasele

Rămășițele umane a fost preluate și transportate pentru expertizare. Specialiștii Serviciul Judeţean de Medicină Legală vor stabili, de asemenea, cauzele decesului, scheletul fiind neidentificat.

Tocmai de aceea, ancheta a fost preluată de un procuror, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd. Acesta coordonează echipa responsabilă de cercetări, urmând să fie stabilite cauzele şi împrejurările în care s-a produs decesul.

Există suspiciuni privind identitatea

Potrivit unor surse neoficiale, preluate de Antena 3, a fost verificată lista persoanelor declarate dispărute, existând suspiciuni că scheletul ar putea fi al unui bărbat dispărut în urmă cu 27 de ani.

În cazul celuilalt schelet, descoperit la Măgurele, județul Ilfov, anchetatorii au reușit să îi rețină pe autori, fiind vorba, într-adevăr, despre o crimă.

Citește și: Bărbatul găsit ars într-o mașină în Măgurele este italian. Ce ipoteze iau în calcul anchetatorii

Italianul Mauro Donato Gadda, 63 de ani, avea o relație amoroasă cu o fată, de 23 de ani, din București, numită Carmen. Problema a fost că fata este măritată, Valentin, de 27 de ani, soțul acesteia aflând despre aventura ei.

Conform informațiilor disponibile, între cei doi bărbați a pornit o altercație în momentul în care s-au intersectat în apartamentul fetei.

La Măgurele a fost crimă pasională

Valentin l-a pocnit pe italian, care, ulterior, nu a mai dat semne de viață. Cei doi l-au tranșat și au transportat cadavrul ciopârțit, chiar cu mașina lui Mauro, pe câmpul de rapiță din Măgurele. Aici, au încercat să acopere urmele prin incendiere.

Surprinși de camerele de supraveghere

Nu au reușit, totuși, să se ferească de camerele de supraveghere de pe traseu, mai ales că dispariția italianului a fost sesizată de menajera acestuia, care a anunțat Poliția când a auzit că o Dacie înmatriculată în Italia, precum mașina patronului ei, a fost descoperită.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net