Inima și ușa lovite de jandarmi. Mesajul de dragoste al MAI pentru Valentine's Day 2022

Ultima actualizare:

Ziua Îndrăgostiților a fost foarte repede adoptată de către români, ulterior ajungând și la administrația României. Pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, mesajul de dragoste a venit de la prima oră a dimineții.

mascati jandarmi jpeg

Pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne (MAI) este recunoscută de către internauți pentru glumele pe care aceștia le fac în spațiul on-line, multe dintre acestea stârnind zâmbetele pe buzele utilizatorilor. 

Mesajul MAI, motiv al controverselor

Mesajul de dragoste din partea MAI a venit în stilul specific, „Uneori, inima e precum ușa la 6 dimineața. Nu știe ce a lovit-o”, pe o imagine în care apare personalul Jandarmeriei Române în acțiune.

MAI a completat declarația de dragoste adăugat la descrierea postării și mesajul care a stârnit atât zâmbetele oamenilor, cât și un sentiment de iubire pe care internauții îl împart alături de cei dragi ”Iată de ce… Valentine’s Day poate fi… everyday! Să aveți o zi frumoasă!”

Postarea în cauza a stârnit un val de comentarii pe postare, acestea fiind împărțite. Printre cele 3.000 de reacții de Haha pe care postarea a strâns-o, a stârnit și un val de intrigă de internauților. 

image

„Ați greșit inima (ușa) băieți mei. Mai bine așteptăm pe Ernest la 6 dimineața,la trădați în dragoste nu exista o greșeală de adresa..” , „Mi-ați făcut ziua mai frumoasă...și nu pentru că ați băut/bătut cafeaua la ora 5 în casa mea…”, sunt doar două dintre comentariile lăsate la postarea MAI.

De asemenea, pe lângă glumele ce au venit la postare, nu au putut lipsi comentariile care nu acceptă Valentine’s Day în România „O sărbătoare adoptată! Normal! De la americani adoptăm tot!! Oare cați americani sărbătoresc Sfantă Marie!?”.

Ca în fiecare an, Valentine’s Day stârnește un val de contradicții în spațiul on-line, sărbătoarea fiind profund îmbrățișată de către cei tineri și criticată de cei care nu acceptă adoptarea unei sărbători ce nu e specifică României, ca și în cazul Halloween-ului. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net