La vară vom mânca bere la cornet. Nu e o glumă, este rețeta care ne va schimba vara

Înghețata și berea sunt cele mai consumate produse pe timpul verii. Un producător din Brașov s-a gândit să le îmbine într-un singur produs și a ieșit, astfel, îngheata cu gust de bere. Nu s-a oprit aici. A făcut și înghețata cu gust de ...palincă.

Un producător din Brașov a creat înghețata cu gust de bere și pălincă. Foto cu caracter ilustrativ
Un producător din Brașov a creat înghețata cu gust de bere și pălincă. Foto cu caracter ilustrativ

În zilele călduroase de vară, de la mic la mare, orice român dorește o înghețată. De ciocolată, fructe sau vanilie se vând cantități uriașe. Iar când românului îi este sete primul gând, în zilele toride, este o bere rece. Înghețata cu gust de bere este cea mai năstrușnică ideea a unui român din Brașov care s-a gândit să combine cele două plăceri ale verii.

Înghețată cu gustul berii favorite, al vinului roșu de la țară sau al palincii din Ardeal

O firmă brașoveană care produce înghețată a explicat la Expoziția Gastropan de la Brașov ce facem dacă ne plac atât înghețata, cât și berea sau cum ar putea șoferii să împace gustul vinului preferat cu condusul.

„Mi-a spus chiar astăzi un domn că el renunță la o bere pentru înghețată. L-am întrebat de ce trebuie să renunțe, când are gustul berii favorite sub formă de înghețată. În anii precedenți am făcut din pălincă de prune, am făcut din Tokay, un vin din Ungaria foarte dulce. Dacă vă place un vin anume, de ce să nu puteți să-l gustați în formă de înghețată?”, a spus Sandor Baloga, directorul de producție al firmei brașovene, potrivit Brașov.net.

Pentru că vorbim de o cantitate foarte mică de alcool, după ce mâncăm o asemenea înghețată putem urca liniștiți la volan. 

Înghețata care i-a încântat pe copii

O înghețată cu o glazură albastră ca cerul a trezit curiozitatea multora prezenți la eveniment, în special celor mici. Este vorba despre iasomie albastră și va fi una din înghețatele verii 2023.

„Am ales una cu caramel sărat și iasomie. O combinație foarte interesantă, care mi-a fost recomandată. Deocamdată nu am mai gustat și de alte feluri, dar asta e super delicioasă”, a spus o fata care a degustat desertul, scrie brașov.net.

Înghețata pentru femei

Producătorii au asigurat că înghețata conține ingrediente care o fac ușor digerabilă și, printre sortimente sunt și cele complet fără zahăr.

„Între noutățile anului 2023 găsim kefir cu semințe de dovleac. Pentru doamne avem o înghețată cu biluțe de miere și cereale. Avem o linie în care baza este fără zahăr și se pot face multe gusturi, pentru că lumea înghețatei este una foarte, foarte interesantă”, a mai spus Sandor Baloga.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net