Masa de Crăciun, livrată direct la ușă! Descoperă preparatele preferate ale românilor și bonusurile oferite de o firmă de catering

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Tot mai mulți români preferă să își comande masa de Crăciun direct la ușă, pentru a scăpa de orele petrecute în bucătărie și de stresul cumpărăturilor de ultim moment. Timpul câștigat este petrecut alături de familie, iar ofertele firmelor de catering devin tot mai atractive, de la preparate tradiționale până la bonusuri consistente.

Preparate comandate de români direct la ușă Foto: firmă de catering
Preparate comandate de români direct la ușă Foto: firmă de catering

Sarmalele, cozonacii, piftia și salata de boeuf rămân favoritele românilor

Comanda preparatelor de Crăciun a devenit, în ultimii ani, o soluție tot mai populară pentru familiile care vor să păstreze gustul tradițional, dar fără efortul gătitului. În acest sezon, preferințele românilor confirmă că mesele de Sărbători rămân ancorate în rețetele clasice.

Și în acest an, românii rămân fideli preparatelor tradiționale de Crăciun. Cele mai căutate sunt sarmalele, cozonacii, salata de boeuf și piftia, alături de diverse platouri reci sau calde, adaptate atât meselor în familie, cât și întâlnirilor cu prietenii. Gusturile clasice continuă să domine, iar clienții caută preparate gătite "ca acasă", cu ingrediente de calitate”, declară Ionuț Savu, administratorul unei firme de catering.

Clientul are libertatea de a-și construi meniul de Sărbători

Dincolo de gusturi, bugetul rămâne un criteriu important în alegerea meniului. Spre deosebire de alți ani, firmele de catering nu mai mizează pe pachete rigide, ci pe comenzi flexibile, adaptate fiecărei familii. „Nu vorbim despre un pachet standard, însă din experiența noastră, valoarea medie a unei comenzi de Crăciun este de aproximativ 500 de lei. De regulă, aceasta include preparatele esențiale pentru masa de sărbători (sarmale, cozonac și salată de boeuf) la care se adaugă, în funcție de preferințele fiecărei familii, și alte preparate tradiționale sau platouri speciale”, explică Ionuț Savu.

Clienții care aleg această variantă apreciază în special posibilitatea de a-și construi meniul exact așa cum își doresc, fără constrângeri. „Fiecare comandă este personalizată, deoarece nu există două mese de Crăciun identice. Nu lucrăm cu pachete predefinite, ci oferim clienților libertatea de a-și construi meniul în funcție de gusturi, număr de persoane și buget. Astfel, prețul final diferă de la o comandă la alta, reflectând exact preferințele și nevoile fiecărei familii”, mai spune administratorul firmei de catering.

Bonusuri speciale pentru comenzile de Crăciun

Pe lângă preparatele comandate, clienții pot beneficia și de bonusuri speciale, gândite să completeze masa de Sărbători. Pentru comenzile de minimum 300 de lei, este oferit gratuit un chec marmorat cu alune, în valoare de 69 de lei. Cei care plasează comenzi de cel puțin 600 de lei primesc, pe lângă chec, un pachet de băuturi de casă și dulceață, bonusul ajungând la 169 de lei.

Cele mai consistente beneficii sunt rezervate comenzilor de peste 900 de lei, care includ checul, pachetul de băuturi și dulceață, precum și o plăcintă la alegere, valoarea totală a bonusurilor fiind de 269 de lei. Livrările vor fi gratuite și se vor face în zilele de 23 și 24 decembrie, iar comenzile pot fi plasate până pe 21 decembrie, perioadă în care firmele de catering se așteaptă la un volum ridicat de solicitări.

Comenzile de Crăciun aduc timp și bucurie în familie

Pentru multe familii, comanda mesei de Crăciun a devenit deja o tradiție. „Am decis să comandăm mâncarea de Crăciun pentru că avem copii mici și vrem să petrecem mai mult timp împreună, nu în bucătărie”, spune Andreea, mamă a doi copii. Ea explică că varianta catering îi permite să planifice întreaga zi de sărbători fără stres, să organizeze mesele și să se bucure de momente de calitate în familie.

Mai mult, putem alege exact ce preparate vrem să avem pe masă, iar copiii adoră să mănânce cozonacul și salata de boeuf, la fel ca în fiecare an. Este mult mai comod decât să gătesc totul singură și să risc să nu fie gata la timp". Totodată, și Ioana vede comanda mesei ca pe o metodă de a păstra tradiția fără bătăi de cap. „Pentru noi, comenzile de Crăciun sunt ideale. Știu exact cât cheltuim, evit cumpărăturile aglomerate și scap de stresul gătitului. În plus, mâncarea are gustul pe care îl știam din copilărie, pregătită cu grijă și ingrediente de calitate. Astfel, putem petrece mai mult timp cu părinții și copiii și să ne bucurăm cu adevărat de sărbători”, povestește ea.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Penitenciar Săcălaz FOTO Rod Festival
iorgulescu melek vicol jpg
mezeluri salam istock jpg
camera intima penitenciar  jpg
rodica stanoiu si partenerul ei marius FOTO Cancan
congelator istock jpg
scoala jpg
rodica stanoiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net