Motivul pentru care un preot a refuzat să împărtășească o bătrână. „Să vă fie rușine”

Un caz cu totul incredibil a avut loc la biserica din centrul localității Valu lui Traian. Un bărbat a povestit cum a mers cu mama lui în vârstă de 87 de ani la biserică, iar când aceasta a dorit să se împărtășească, preotul a refuzat, dintr-un motiv șocant.

Biserica din Valu lui Traian / foto: Arhiepiscopia Tomisului
Biserica din Valu lui Traian / foto: Arhiepiscopia Tomisului

Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, incidentul incredibil a avut loc chiar în ziua în care bărbatul care a povestit totul își aniversa ziua de naștere. Preotul a refuzat să o împărtășească pe bătrână deoarece aceasta nu locuiește pe o stradă din parohia lui.

„Am fost cu mama mea, de 87 de ani, la biserica din fața Poliției pentru a se spovedi. Am stat la slujba frumos și la sfârșit, când să se spovedească, preotul i-a spus mamei mele că nu o spovedește, pentru că nu stă pe o stradă din parohia lui. Mi-a zis să îl sun pe preotul care răspunde de acea stradă. Să vă fie rușine, că trimiteți acasă o bătrână în cârje și nu o puteți spovedi în biserică, rușine, rușine, rușine!”, a povestit pe Facebook bărbatul.

Motivul incredibil pentru care un preot a refuzat să spovedească o bătrână

”Sincer nu mă așteptam la așa ceva; eu și mama mea mergem mai tot timpul pe la biserici și mânăstiri dar la noi în comună, să te trimită acasă pentru că nu ești pe strada preotului care slujește în casa lui Dumnezeu... nu am cuvinte”, scrie într-unul dintre comentarii.

O localnică a povestit că problema de care s-a lovit bărbatul nu este un caz izolat, ci un fenomen bine împământenit în zonă.

„Așa fac aici în Valu lui Traian: dacă vreau să chem un preot să îmi facă o sfeștanie la casă, trebuie să cer voie preotului din zona mea, altfel preotul pe care vreau să îl chem nu vine”, scrie o localnică, conform sursei. Mai mulți oameni au fost curioși să afle identitatea preotului, însă bărbatul a menționat că nu știe numele celui care a refuzat să îi împărtășească mama.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
concert pixabay jpg
targ sibiu pevremuri jpg
incendiu ploiuesti (2) jpeg
sticla ketchup1 jpg
cosmos 7682504 1280 jpg
condimente pixabay jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
Ziua Regalităţii  10 Mai, ziua cu triplă semnificaţie istorică jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net