Mugur Mihăescu aruncă bomba! Ce se întâmplă cu autoritățile, în plină criză: „Ăștia vor să ne asasineze de tot”

Mugur Mihăescu este recunoscut pentru modul intransigent în care vorbește despre autoritățile române, iar fostul actor, devenit acum antreprenor, nu se sfiește să pună punctul pe „i” atunci când simte că i se face o nedreptate.

mugur mihaescu jpg

Lucru care s-a întâmplat și acum.  În contextul crizei energetice din România, Mugur Mihăescu a acceptat o intervenție televizată și a transmis că guvernanții au o serie de măsuri pe care le-ar putea lua pentru a preveni criza lucru care, iată, nu consideră că se întâmplă. Într-o astfel de situație precum cea cu care se confruntă România, primul lucri care ar trebui făcut se referă la reducerea cheltuielilor bugetare.

S-ar putea să te intereseze și: Fiica lui Mugur Mihăescu câștigă bani frumoși în Londra, la 23 de ani! Cu ce se ocupă Ivona

Mai exact, în ultima perioadă, Mugur Mihăescu transmite că au fost angajați foarte mulți bugetari, jumătate de milion, cu aproximație, în aparatul administrativ. Mai mult, o altă soluție vizată de actor face referire la taxele pe care companiile românești le plătesc, taxe care ar putea potența considerabil bugetul de stat. Mai mult decât atât, antreprenorul a discutat din perspectiva unui afacerist care se vede nevoit să angajeze străini, din cauza lipsei forței de muncă.

Nu rata nici: Mugur Mihăescu vrea să vândă vila imensă, din Pipera: “Casa asta mi-a rămas mare”. Cum arată "cuibușorul"

Mugur Mihăescu, reacție dură la adresa autorităților din România

„Mă supără când cineva începe să vorbească neîntrebat, să ne ia de proști. Îi taxez de fiecare dată când au derapaje d-astea. Când vii la mine și îmi spui mie, care am trăit în comunism, știu cum să sting un bec, că îmi luăm palme de la mama, să fac economie la electricitate, dar după aia îmi spui să iau mășînă electrică, păi chiar mă iei de prost?

Lumea chiar nu e proastă în România, vede ipocrizia și bătaia de joc ce se încearcă să ne fie vândute. Abia aștept toamna să văd cum se șterge pe jos cu toată propaganda asta rezist și globalistă, și apoi să văd cum ies ăștia de la guvernare din iarnă. Că noi mai știm să economisim, dar să îi văd pe ei. Să văd, românii văd că deocamdată înghit, am liberalizat prețul la energie, ca să nu mai existe decât profit în energie. Văd că ăștia vor să ne asasineze de tot și nimeni nu zice nimic.

E aritmetică simplă. Când statul avea 22 de milioane de oameni, aveam 800.000 de bugetari. Acum avem peste 1.300.000. Eu mă refer la aparatul administrativ. Ministerul Apărării, Ministerul de Interne. Nu vreau să se reducă la zero, dar o secție de poliție are șapte oameni pe stradă și peste 30 în birouri. Știați asta?

„Să nu te miri că lumea te înjură”

Acum, după ce am plătit 80 de milioane pe recensământ, nici măcar nu știm câți români mai sunt în România. Orice analist economic știe că primul lucru, ca să ieși din criză, tai din cheltuielile bugetare. Eu vorbesc ca om cu angajați. Pe vremea lui Băsescu s-au închis peste 150.000 de firme peste noapte, când a modificat codul fiscal, lege organică, prin OUG. Cheltuielile bugetare nu sunt doar cele cu bugetarii. Băsescu dădea 4 miliarde de euro pe an ministerului lui Udrea, ca să facă parcuri și pârtii de schi.

Eu aș taxa toate firmele din România cu 1% din cifra de afaceri, așa s-ar strânge bani la buget. Păi tu cumperi 400 de milioane de doze de vaccin, pe care le aruncăm. După aia luăm pastile de iod, când oricum dacă da bombardeaua, crăpam toți. Păi atunci să nu te miri că lumea te înjură.

Oamenii aia, excesul de bugetari, sunt mită electorală, care le asigură lor voturi. Eu aduc oameni din Bangladesh, e o lipsa de forță de muncă incredibilă. Luăm niște fonduri europene și le facem reconversie profesională. Eu asta aș face. Aș rezolva totul atât de ușor și atât de frumos, într-o noapte aș rezolva tot. Am 1.400 de oameni la Ministerul Economiei, de mâine îi zic Ministerul Economic, și de azi funcționează cu 300 de angajați, scoase la concurs”, a precizat Mugur Mihăescu, invitat în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net