Nicolae al României: „Cu sau fără titlu, am continuat misiunea familiei”

Nicolae al României a rămas, în memoria colectivă, copilul care flutura steagul României, în balconul hotelului Continental, din București, în timpul unei vizite chinuitoare a bunicului său, Regele Mihai, în anii 90, după Revoluție.

image
Nicolae și Alina au pus bazele unei familii exemplare. Sursa: OK! Magazine

Recent, Nicolae al României și soția sa, Alina Binder, și-au botezat, la Alba Iulia, cel de-al doilea copil. În acest context, cei doi soți au acordat un interviu, în exclusivitate, revistei OK! Magazine, în care au răspuns multor întrebări la care se gândesc toți cei care le urmăresc activitățile.

Ne bucurăm foarte mult că dumneavoastră și alți români apreciază proiectele noastre. Oriunde ajungem în țară suntem primiți cu bucurie și căldură, cu brațele deschise, lucru care pe noi ne copleșește și, într-adevăr, putem spune că ne simțim iubiți”, a spus Nicolae al României pentru sursa citată.

Nicolae nu s-a născut în România

Nicolae al României a crescut departe de țară și când a fost suficient de mare, iar bunicului său deja îi fuseseră recunoscute o serie de drepturi în România, i s-a alăturat acestuia.

Din păcate, între el și mătușa sa, Margareta, au apărut tensiuni, motivate neoficial de căsătoria lui Nicolae al României cu Alina Binder. La un moment dat, lui Nicolae al României i-au fost retrase titlurile onorifice acordate de Familie Regală.

Citește și: Prințul Charles a ajuns în România. Cum a fost întâmpinat la Palatul Cotroceni

Cu sau fără titlu, am continuat misiunea familiei mele în România. Titlul l-am primit de la bunicul meu, Regele Mihai, și el nu mi-a retras nimic.

Cum am mai declarat, așa-zisa decizie de la 1 august 2015 nu era semnată, iar peste o lună și jumătate, când am fost la ziua de naștere a bunicii mele, Regele nu mi-a pomenit nimic de această decizie.

A câștigat un proces intentat mătușii sale

A fost, ca de obicei, o discuție între bunic și nepot. Așa cum l-am cunoscut, dacă ar fi dorit să ia această decizie, m-ar fi chemat înainte, să vorbim. Nu s-a întâmplat așa ceva.

Adevărul a ieșit la iveală și public, anul trecut, când am câștigat procesul din Elveția intentat în 2017 de către mătușa mea, când am dorit să-l văd pe bunicul meu pentru ultima dată și nu mi s-a permis”, a explicat Nicolae al României.

Citește și: Primele imagini cu băiețelul fostului principe Nicolae. Ce familie frumoasă are nepotul Regelui Mihai!

Întreg interviul acordat de Nicolae și Alina este disponibil AICI.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
zanni
Ruxi și cristi mitrea
tudor chirila 2 jpg
politia rutiera 0 jpeg
catalin ilie foto arhiva personala 2 jpg
Nicusor
image
image
image
image
whatsapp  pixabay
calendar ortodox 2021 05 octombrie sf misail daniil turnu jpeg
pexels karolina grabowska 6919956 jpg
belly gdec03de07 1920 jpg
beach 1867017 1920 (1) jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock