Scandalos! O primărie din Vâlcea vinde microbuzele elevilor că să plătească lăutari

Primarul localit─â╚Ťii v├ólcene Sute╚Öti umbl─â ÔÇ×cu l─âutarii dup─â elÔÇŁ! Nu ├«n semn de voie bun─â ╚Öi prosperitate, ci, prin instan╚Ť─â.

microbuz scolar jpeg
Copiii din Sute╚Öti vor merge pe jos la ╚Öcoal─â, microbuzele ╚Öcolii av├ónd, acum, alt─â destina╚Ťie

Prin 2013, prim─âria Sute╚Öti a organizat un eveniment memorabil, cu ocazia zilei comunei. Cine putea s─â uite veselia ╚Öi muzica petrecerii de la s─ârb─âtoarea comunit─â╚Ťii v├ólcene? Cu siguran╚Ť─â nu arti╚Ötii invita╚Ťi s─â c├ónte, c─ârora administra╚Ťia local─â, de la acea vreme, nu le-a achitat onorariul la timp.

Citește și: Johnny Depp, apărat de Caliu de la Clejani, în scandalul cu Amber Heard

Cert este c─â la petrecerea organizat─â ├«n localitatea v├ólcean─â, printre arti╚Ötii invita╚Ťi s─â ├«ntre╚Ťin─â atmosfera scute╚Ötenilor s-a num─ârat ╚Öi o forma╚Ťie din Satu Mare, c─âreia prim─âria a omis s─â ├«i achite angajamentele contractuale.

PESTE 500.000 DE LEI DATORAȚI

Membrii forma╚Ťiei au a╚Öteptat, au ├«ntrebat, apoi s-au judecat. Arti╚Ötii au ac╚Ťionat ├«n instan╚Ť─â prim─âria datoare, iar decizia magistra╚Ťilor a fost evident─â.

Datoria unit─â╚Ťii administrativ teritoriale fa╚Ť─â de muzican╚Ťii din Satu Mare se ridic─â la 520.000 de lei.

Primarul localităţii, Alin Dumbravă, a precizat că datoria iniţială către trupa de lăutari era de 25.000 de lei și a ajuns, în prezent, la 520.000 de lei, deoarece au fost prevăzute penalităţi foarte mari în contract, în caz de neachitare, conform portalului administratia.ro

Edilul a mai specificat c─â, ├«n 2013, responsabil─â de ├«ntreaga situa╚Ťie era o alt─â administra╚Ťie local─â.

Cite╚Öte ╚Öi:┬áMicutzu, manele ┼či ├«njur─âturi pe scena Filarmonicii Banatului, unde Jador a fost interzis

Primarul ridică, acum, din umeri, justificând că nu dispune de acești bani. S-a încercat, chiar, și un compromis. Primăria a propus plata eșalonată a datoriei, în rate.

Cum situa╚Ťia nu a fost rezolvat─â de nou─â ani, membrii forma╚Ťiei au refuzat categoric varianta propus─â ╚Öi au cerut to╚Ťi banii gr─âmad─â. A intrat ÔÇ×├«n scen─âÔÇŁ executorul judec─âtoresc, nevoit s─â evalueze bunurile valorificabile ale prim─âriei, pentru a-i desp─âgubi pe l─âutari.

140 de elevi vor merge pe jos la școală

Printre bunuri se num─âr─â ╚Öi autobuzele ╚Öcolii din localitate, utilizate pentru transportul elevilor. A╚Öa s-a ajuns ca pentru o petrecere cu l─âutari, cei 140 de elevi din comun─â s─â fie nevoi╚Ťi s─â mearg─â pe jos la ╚Öcoal─â.

P─ârin╚Ťii acestora nu au r─âmas nep─âs─âtori ╚Öi deja iau ├«n calcul mutarea copiilor la alte ╚Öcoli, ├«n semn de protest fa╚Ť─â de situa╚Ťia creat─â de prim─âria localit─â╚Ťii.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!

angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
Captura╠ć de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
bia khalifa jpeg
mara banica
olivia newton john matt lattanzi webp
Tate  jpg
ramona badescu jpeg
index (1) webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
mira 10 jpg
nicolae alina romaniei binder jpg
image png
mire si mireasa cu verighete freepick jpg
summer well 2019 jpeg
index (19) webp