Ovidiu Ioaniţoaia a suferit un atac vascular cerebral. În ce stare se află jurnalistul

Ultima actualizare:

Celebrul jurnalist Ovidiu Ioaniţoaia a suferit un atac vascular cerebral în noaptea de sâmbătă spre duminică. Incidentul s-a petrecut în timp ce cunoscutul gazetar se afla în vacanţă în Bulgaria.

În vârstă de 77 de ani, jurnalistul născut la Periş a trecut plin clipe complicate în ultimele 24 de ore. Ovidiu Ioanițoaia a confirmat faptul că a suferit un AVC. Totodată, acesta a povestit că a plecat spre casă, iar soția lui fost nevoită să conducă noaptea trecută de la Balcic la Constanța.

Din fericire, cunoscutul jurnalist a dat asigurări că starea lui de sănătate este bună în acest moment. El urmează să facă în zilele următoare „niște consultații”.

Ovidiu Ioaniţoaia a suferit un atac vascular cerebral, în timp ce era în vacanță. „Am trecut printr-un moment greu”

„Mă simt bine, nu mai am probleme. Am trecut printr-un moment greu, mi s-a confirmat că a fost AVC. O formă uşoară, a trecut, dar voi mai face nişte consultaţii. A condus soţia şi am ajuns azi-noapte la 3 la Constanţa, de la Balcic”, a declarat jurnalistul pentru Fanatik.

Totodată, acesta a avut puterea să glumească după episodul de aseară. El susține că s-a pensionat de vreo cinci ani, dar „a întârziat ieșirea la pensie cu vreo patru ani, cinci ani.”

Astăzi, Ovidiu Ioanițoaia va fi transportat la București, unde va rămâne sub observație medicală încă aproximativ două zile.

Ovidiu Ioanițoaia: „Mi s-a confirmat că a fost AVC. O formă uşoară, a trecut”

Gazetarul a declarat că a fost o „sperietură”, dar totul a revenit repede la normal. El a dat asigurări că în câteva zile va reveni „în circuit”

„A fost o alarmă falsă, am rămas doar cu sperietura. Le mulțumesc medicilor care mă îngrijesc, în câteva zile voi fi reintra în circuit”, a transmis Ovidiu Ioaniţoaia pentru GSP.

Jurnalistul a mai avut probleme de sănătate grave în trecut. În urmă cu 8 ani a suferit o intervenție pe cord deschis în Germania,  în care i-au fost făcute două bypass-uri.

Ovidiu Ioanițoaia a fondat şi condus ziarul Sportul Românesc. Totodată, el a înfiinţat ziarul Pro Sport, iar în prezent este directorul Gazetei Sporturilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net