Primar din Vaslui, ordin de protecție împotriva amantei. A fost bătut de femeie cu fierul de călcat

Mai ceva ca într-o telenovelă! Un primar din județul Vaslui a cerut ordin de protecție împotriva amantei cu care are un copil de câteva luni, după ce a fost lovit de femeie cu fierul de călcat peste mâini, ceea ce i-a provocat o stare de temere față de aceasta.

Primar din Vaslui, lovit cu fierul de călcat de amantă / foto: arhiva Click!
Primar din Vaslui, lovit cu fierul de călcat de amantă / foto: arhiva Click!

Un primar din Vaslui, care este căsătorit de mai bine de 30 de ani, a cerut și a obținut protecția autorităților după ce ar fi fost bătut cu fierul de călcat de către amanta sa. De altfel, edilul are cu aceasta și un copil mic. A făcut plângere pe data de 8 septembrie și a obținut un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile.

Însă, ajuns în fața Judecătoriei Vaslui pe data de 13 septembrie 2024, primarul lovit de femeie cu fierul de călcat s-a răzgândit și a renunțat la judecată.  

În documentul judecătoriei se arată că „au fost luate ca măsuri de protecție a victimei: obligarea pârâtei la păstrarea unei distanțe minime determinate de 50 m față de victimă și față de reședința victimei situată în sat/comuna…., precum și față de locul de muncă al victimei situat la adresa din Primăria Comunei …..

S-au împăcat

Analizând cererea de chemare în judecată, instanța reține că victima este concubinul pârâtei, având și un copil minor cu acesta, iar la data de 08.09.2024, în timp ce se aflau la locuința situată în strada Feroviarilor, pârâta a lovit-o pe victimă cu un fier de călcat la nivelul membrului superior stâng, provocându-i o stare de temere. (…) Legal citată, pârâta nu a formulat întâmpinare, însă s-a prezentat la termenul de judecată acordat. La termenul de judecată din data de 13.09.2024, reclamantul s-a prezentat în fața instanței și a arătat că nu își însușește cererea înaintată de Parchetul de pe lângă Judecătoria ….”.

Ulterior, amanta sa, cu care are și un copil mic, a dezvăluit că s-au certat, dar că, într-un final, s-au împăcat.

Ne-am certat, asta a fost toată treaba. Dar acum ne-am împăcat, suntem împreună și totul este bine. (…) Dacă era ceva grav, cred că nu își retrăgea cererea. Nu cred că este cazul să știe toată lumea că el a cerut un ordin de protecție. Este viața lui privată și face ce vrea”, a declarat femeia, potrivit Vremea Nouă.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Elisabeta la tort, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Mic dejun FOTO shutterstock jpg
e5782f61 b219 4e10 85bf 5bf9292a1d0f jpeg
citit carte barbat istock jpg
epidemie gripa spaniola 1918 jpg
satul pietrisu alohotels jpg
pepeni de dabuleni jpg
gracie freeman instagram jpg
card bonuri de masa  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net