Primarul din Caracal, tatăl patronului stației GPL, declarații halucinante după explozia din Crevedia: „Ceilalți, pompierii, este problema lor”

Întreaga țară a rămas șocată de tragedia petrecută în acest weekend la Crevedia, unde o stație GPL a explodat, deși, teoretic, nu mai avea autorizație de funcționare de trei ani. Patronul stației este Ionuț Durdulea, nimeni altul decât primarul PSD din Caracal, Ion Durdulea. Iar acum, edilul a avut și câteva lucruri de spus despre explozia produsă.

Primarul din Caracal, declarații halucinante despre pomierii răniți
Primarul din Caracal, declarații halucinante despre pomierii răniți

Toată România a privit șocată imaginile cutremurătoare de la tragedia petrecută în acest weekend la Crevedia.  Acolo, o stație GPL a explodat, deși, teoretic, aceasta nu mai avea autorizație de funcționare de trei ani. Patronul stației este Ionuț Durdulea, nimeni altul decât primarul PSD din Caracal, Ion Durdulea. Iar acum, edilul a avut și câteva lucruri de spus despre explozia produsă, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Wowbiz.ro.

Deși stația GPL care a explodat trebuia să fie închisă de trei ani, datorită neregulilor depistate de către autorități, locuitorii din zonă spun că aceasta funcționa în continuare, pe timp de noapte. Întrebat despre victimele provocate de deflagrație, edilul din Caracal a avut o declarație halucinantă! „Ştiu. Este vorba despre o persoană. Ceilalți, pompierii, este problema lor”, a spus acesta, potrivit sursei citate.

„Ceilalți, pompierii, este problema lor”

În ciuda exploziilor uriașe pe care le-a văzut în direct întraga țară, edilul susține că locul deflagrației era doar o parcare, negând existența unui depozit GPL. „Acolo nu era depozit cum tot aud la televizor. Sunt aberații. Era locul în care mașinile se parcau. Mașinile trebuiau să plece dimineața la distribuție. Așa se face la orice firmă. Poate că totul a pornit de la o mașină care a sosit în curte, i s-o fi rupt vreo supapă, s-a umplut de fum și a fost incendiu. De aici, probabil, a izbucnit dezastrul”, a declarat Ion Durdulea.

De asemena, primarul din Caracal a mai precizat că nu există cisterne îngropate, după cum s-a vehiculat intens, chiar de către locuitorii din zonă. „Sunt cisterne obișnuite, care merg pe stradă”, a spus acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net