Profesoară de franceză din Braşov, acuzată de aluzii sexuale. Ce le-a spus elevilor de clasa a 7-a

Ultima actualizare:

O profesoară de franceză, din Brașov, este acuzată de comportament și limbaj cu tente sexuale, în relația directă cu elevii. Părinții s-au sesizat și au făcut o reclamație către conducerea școlii. Momentan, cadrul didactic își continuă activitatea.

Andreea, profesoara de franceză Foto: captură video TikTok
Andreea, profesoara de franceză Foto: captură video TikTok

Profesoara este cunoscută pe TikTok

Andreea are 26 de ani și din 2022 este profesoară de franceză la școala gimnazială numărul cinci din Brașov. Părinții elevilor o acuză că folosește în fața copiilor expresii românești, care traduse în franceză sună a aluzii sexuale. Dascălul se apără și spune că doar își face meseria, scrie Digi24.ro„Este o defăimare totală, grosolană din partea ... cine a făcut așa ceva probabil că din cauza anumitor cuvinte pe care le-am tradus, lor le sună într-un anumit fel, de aici s-au găsit să se ia de mine, plus activitatea de pe Tik Tok", susține aceasta. 

Părinții au făcut sesizări conducerii școlii 

Părinții au atras atenția și asupra postărilor de pe TikTok despre care, spun ei, nu sunt conform conduitei pe care trebuie să o aibă un dascăl. Aceștia au făcut mai multe sesizări către conducerea școlii. „Nu știu dacă lucrurile respective făceau parte din programa școlară. În orice caz, situația la care s-a ajuns nu este un lucru normal, asta cu siguranță", a declarat directorul Școlii Gimnaziale Nr.5, din Brașov.

Profesoara își continuă activitatea 

Sesizările părinților împotriva profesoarei au ajuns până la Inspectoratul școlar din Brașov. Valentin Bucur, de la ISJ Brașov: „Primele sesizări au fost filmulețe de pe social media, trimise de părinți ai unor copii în care doamna profesoară apare în niște ipostaze nu neapărat neadecvate, dar poate nu sunt cele mai potrivite pentru un cadru didactic. Evident, doamna profesoară poate risca o mustrare dacă se constată că acel comportament nu a fost în concordanță cu conduita unui cadru didactic." Până acum nu s-a ajuns la o concluzie în privința ei, iar profesoara își poate continua deocamdată activitatea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
sat pixabay jpg
corinita din salcie jpg
index webp
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net