S-a lansat o nouă televiziune în România! La ce rețea de cablu trebuie să fii abonat, pentru a avea acces la ea

Grupul Clever, cunoscut pentru operarea televiziunilor Prima TV, Prima News și Cinemaraton, a anunțat oficial lansarea unei noi televiziuni în portofoliul său, denumită Prima World. Această nouă televiziune a fost inițial lansată sub numele de Prima Food & Travel, însă Clever a decis, cu acordul CNA, să schimbe direcția și să rebranduiască postul în Prima World.

Televiziune. Foto: Pixabey.
Televiziune. Foto: Pixabey.

Unde poți viziona Prima World

Prima World este deja disponibilă în rețeaua de cablu RCS & RDS, pe poziția 156, ocupând locul televiziunii Arcadia TV. Astfel, abonații RCS & RDS pot începe să urmărească noua televiziune imediat, fără costuri suplimentare.

Ce programe oferă Prima World

Grila de programe a Prima World este bogată și diversificată, promițând să ofere telespectatorilor o combinație de divertisment și informație de calitate. Printre emisiunile principale se numără reportaje și documentare despre destinații turistice renumite și locuri mai puțin cunoscute, considerate comori ascunse.

Adrian Bucă, managerul Prima World, a declarat despre noul proiect: „Suntem gata să le oferim telespectatorilor o experiență unică, bazată pe calitate, diversitate și profesionalism. Prima World va fi locul în care informația întâlnește divertismentul, unde tradiția se îmbină cu inovația și unde fiecare membru al familiei găsește ceva pe placul său

Emisiuni de pe Prima World

Planet Terra este unul dintre documentarele de top difuzate pe Prima World. Acest documentar este alcătuit exclusiv din imagini spectaculoase și muzică, oferind o experiență vizuală și auditivă captivantă.

Seria „On Tour” este dedicată explorării locurilor îndepărtate și exotice de pe mapamond, având ca scop final descoperirea extraordinarului. De la vechile rute ale strămoșilor noștri și până la cele create în epoca modernă, acest serial surprinde unele dintre cele mai interesante atracții turistice din lume.

Tururile de orașe reprezintă o altă emisiune interesantă, care îi poartă pe telespectatori prin orașe situate în toate colțurile lumii, dezvăluind comori ascunse și locuri surprinzătoare.

Televiziunea Prima World promite să aducă pe ecrane o varietate de programe care să răspundă intereselor unui public larg, oferind o combinație de informație, cultură și divertisment. A

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net