Scandal într-un club din Craiova. Agent de penitenciar bătut cu bestialitate de foști deținuți

Un luptător din cadrul trupelor de intervenție rapidă de la Penitenciarul de maximă siguranță Craiova a fost bătut cu bestialitate de mai multe persoane, între care și fiul milionarului de origine iordaniană Ahmed Bacriz. Există suspiciuni că printre bătăuși s-ar afla și foști deținuți, proaspăt eliberați și care au ales să se răzbune astfel pe bărbatul în vârstă de 37 de ani.

Gardian al unei închisori, bătut cu bestialitate Foto: Pixabay.com
Gardian al unei închisori, bătut cu bestialitate Foto: Pixabay.com

Gardian al închisorii, băgat în spital 

În urma scandalului, agentul de penitenciar, care lucra și la grupa operativă a penitenciarului de maximă siguranță din Craiova, a ajuns la spital și se află și acum în grija medicilor. Cinci persoane implicate în această altercație au fost identificate și urmează să ajungă la audieri.

De la ce a plecat scandalul 

Există suspiciuni că printre aceștia s-ar afla și foști deținuți, proaspăt eliberați și care au ales să se răzbune astfel pe bărbatul în vârstă de 37 de ani pe care l-ar fi cunoscut. Scandalul inițial a pornit de la niște divergențe legate de dedicațiile muzicale. Polițiștii au întocmit în acesc caz un dosar penal pentru loviri și alte violențe și trebuie să stabilească exact cum s-au petrecut toate faptele. 

Cum s-a întâmplat totul 

Agentul de penitenciar a mers la club însoțit de o cunoștință. La un moment dat, la o masă vecină s-a așezat fiul unuia dintre frații Bacriz și alți afaceriști de origine iordaniană considerați unii dintre cei mai bogați antreprenori din Oltenia.

Bacriz junior era însoțit de mai mulți bărbați, majoritatea foști deținuți. Timp de mai multe ore, oamenii tânărului Bacriz au aruncat priviri crâncene către angajatul Penitenciarului Craiova. Mai mult, ulterior, la club ar fi început să apară alte persoane, cunoscute în mediile violente din Craiova, care au început să ocupe mesele din jurul agentului de penitenciare, pentru a-l înconjura.

Sâmbătă dimineață, înainte de ora închiderii, între grupul lui Bacriz și agent a existat un conflict legat de faptul că polițistul l-ar fi abordat pe lăutar, pentru o dedicație muzicală, în timp ce acesta cânta la masa iordanianului. Evenimentele au escaladat rapid, iar angajatul Penitenciarului Craiova a fost atacat pe la spate și trântit la pământ. Imediat, au sărit să termine treaba prietenii săi, foști pușcăriași.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net