Soarta fetiței din Chiajna, salvată de poliție din brațele tatălui care voia să o omoare, decisă de procurori

Procurorii au decis soarta fetiței cinci ani, sechestrată într-o casă din Chiajna de propriul tată, timp de 28 de ore. Click! îți dă ultimele detalii despre cazul urmărit de toată țara. 

Tatăl a eliberat-o, până la urmă, pe fetiță / foto: captură Euronews
Tatăl a eliberat-o, până la urmă, pe fetiță / foto: captură Euronews

Până la urmă, fetița a rămas în grija mătușii și a bunicii, după ce poliția a emis ordine de restricție pentru ambii părinți. Până la acest incident, copilul nu se afla în atenția DGASP Ilfov.

Ordinele de restricție a fost emise încă de vineri. Potrivit unor surse, citate de antena3, mama nu are voie să se apropie de fetiţa sa la o distanţă mai mică de zece metri.

Acest ordin a fost deja confirmat de către Parchet şi urmează ca procurorii să ceară prelungirea lui în instanţă.

Ordinul de restricție împotriva tatălui, care se baricadase cu fiica în casă, este valabil 5 zile, însă anchetatorii nu l-au mai confirmat pentru că bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Avocata bărbatului, despre „momentul declanșator al crizei”

Fetiţa a fost salvată vineri, după o operaţiune specială a Poliţiei care a durat mai bine de 28 de ore, timp în care tatăl copilei a ameninţat că va arunca în aer casa în care se afla alături de ea.

Avocata care a discutat cu bărbatul care și-a sechestrat copilul a declarat, după eliberarea copilului, că îl cunoaște „foarte bine” pe bărbat: „Este o persoană blândă, cu mult bun simț şi a înţeles că trebuie să facă lucrul acesta (să elibereze fetița - n.r.), fiind în avantajul copilului şi al său”.

Întrebată de ce bărbatul a decis să se baricadeze în casă cu copilul, avocata a spus că el a recurs la acest gest după ce a văzut în fața casei un polițist cu pistolul la vedere, joi după-amiază, imediat după ce mama a sunat la 112 și a alertat autoritățile.

Avocata a mai susținut că fetiţa i-ar fi povestit că „mama ei l-a atacat pe tată cu un cuţit şi că era să fie și ea rănită. Bărbatul ar fi reuşit să îi ia femeii cuţitul, iar aceasta l-ar fi atacat cu un scaun. Acesta ar fi fost momentul declanşator al crize”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net