Șoferi, atenție maximă. Această greșeală v-ar putea costa 4500 de lei

Dacă vă găsiți pe șoselele din țara noastră, există un lucru extrem de banal la care trebuie să aveți grijă mereu! Dacă uitați de el, riscați să pierdeți chiar și 4.500 de lei din buzunar, potrivit noilor legi în vigoare! Află alături de Click! despre ce este vorba!

Amenzile pentru lipsa rovinietei au crescut
Amenzile pentru lipsa rovinietei au crescut

De multe ori atunci când plecăm la drum, pot exista unele lucruri de „rutină” care ne ies din vedere. Însă, dacă uităm cumva de rovinietă, s-ar putea să regretăm amarnic, deoarece autoritățile au anunțat majorarea amenzilor pentru șoferii care conduc prin țară fără aceasta. Potrivit informațiilor oferite de către Antena 3 CNN, dacă uităm despre această banală taxă de drum, autoritățile ne pot cere din buzunar chiar și 4.500 de lei! Cum nimeni nu vrea să piardă bani din cauza unei amenzi, aveți grijă ca rovinieta să nu vă lipsească niciodată atunci când sunteți la drum!

Ba mai mult decât atât, pe lângă majorarea amenzii, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a mai venit cu un anunț la care românii trebuie să aibă grijă! Se pare că au fost instalate peste 100 de noi camere de control de-a lungul drumurilor naționale și a autostrăzilor. Acestea vor depista imediat mașinile care circulă fără rovinietă, iar dacă sunteți în această situație, vă puteți trezi cu o amendă de toate zilele!

Lipsa rovinietei vine cu amenzi mai mari

Dacă nu sunteți sigur când, mai precis, aveți nevoie de o rovinietă, nu aveți de ce să vă faceți griji! Click! vă poate spune că aceasta vă este necesară atunci când circulați pe orice drum național, indiferent dacă mașina voastră este înmatriculată în țară, sau dincolo de hotare. Din fericire, prețul este unul extrem de convenabil!

De exemplu, pentru un autoturism personal, rovinieta vă va costa doar 3 euro, fiind valabilă pentru o săptămână. Dacă aveți ceva mai mult de mers și nu vreți să stați cu grijă datorită unei potențiale amenzi, puteți plăti 28 de euro pentru o rovinietă care rămâne valabilă un an întreg.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net