Tânără în lanțuri, pe o stradă din Constanța. Poliția a deschis o anchetă

Este anchetă la Constanța după ce o tânără a fost găsită pe o stradă legată cu lanțuri. Trecătorii care au văzut-o au alertat imediat Poliția. Fata a fost dusă la sediu însă audierile sunt îngreunate. Fata, care ar avea 18 ani, ar avea afecțiuni psihice.

image

După apelurile la 112, polițiștii s-au deplasat la locul indicat de martori, o stradă de pe raza Secției 5 Poliție din municipiul Constanța. Fata ar avea un defect de vorbire, iar audierea ei este dificilă, potrivit Focus Press.

Din primele informații, părinții fetei ar fi din localitatea Cumpăna, iar ea s-ar afla în grija bunicii care locuiește în Constanța.

Se pare că bunica ar fi legat-o cu lanțuri fiind nevoită să plece de acasă, în felul acesta asigurându-se că fata nu părăsește locuința.

Cu toate acestea, tânăra a fost găsită în stradă cu picioarele legate în lanțuri.

Poliția a deschis o anchetă

Oamenii legii din Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au întocmit un dosar de cercetare penală pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

În cauză, cercetările continuă, iar tânăra a fost preluată de autoritățile abilitate și se află în siguranță.

„La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Arcului se află o femeie care are legat un lanț de picior. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba de o femeie, de 18 ani, pe care bunica sa ar fi legat-o cu un lanț de picior, pentru ca aceasta să nu părăsească imobilul, fiind cunoscută cu plecări voluntare repetate. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de liberate în mod ilegal. De asemenea, au fost sesizați specialiști din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, care au preluat-o pe femeie, în vederea instituționalizării”, potrivit reprezentanților IPJ Constanța.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net