O profesoară din Constanța refuză să încheie mediile! Motivul este halucinant

O profesoară de biologie de la Liceul Energetic din Constanța refuză să le încheie mediile elevilor de IX-a şi a X-a, dintr-un motiv pe care îl putem cataloga cel puțin...bizar.

Copiii, așteptând să li se încheie mediile / foto: news.ro
Copiii, așteptând să li se încheie mediile / foto: news.ro

Se pare că profesoara de biologie refuză să le încheie situațiile elevilor că ar fi viruşi în catalogul electronic, a anunţat conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa.

Instituția menționată mai sus a anunţat că unitatea de învăţământ a început cercetarea disciplinară a acesteia şi a propus pentru rezolvarea acestei situaţii ca profesoara să fie ajutată de cineva să introducă notele în sistemul electronic.

„În această dimineaţă, doamna directoare ne-a adus la cunoştinţă o situaţie cu care se confruntă. Un cadru didactic, profesor de biologie din unitatea de învăţământ Liceul Energetic Constanţa, nu a încheiat mediile la clasele a IX-a şi a X-a la disciplina biologie, folosesc un catalog electronic, unitatea are implementat catalogul electronic şi e folosit în mod exclusiv în şcoală.

Ne-a comunicat doamna directoare că refuzul doamnei profesoare ar fi legat de o temere cum că aplicaţia ar avea viruşi. În Consiliul de Administraţie al unităţii de învăţământ din 13 iunie au luat hotărârea să declanşeze procedura de cercetare disciplinară”, a declarat pentru News.ro, inspectorul şcolar general al IŞJ Constanţa, Sorin Mihai.

Dar care este soluția?

Inspectorul şcolar general al IŞJ Constanţa, Sorin Mihai, a mai precizat și faptul că a avut discuții cu reprezentanții școlii și a recomandat o soluţie pentru rezolvarea acestei situaţii.

„Am discutat cu doamna directoare şi i-am propus să ia legătura cu doamna profesoară dacă singura problema este cea legată de operarea în aplicaţie eventual poate să solicite să fie asistată când utilizează catalogul electronic şi o altă persoană să opereze în sistem, dumneaiei să fie prezentă şi să-i comunice notele pe care le are de introdus în aplicaţie astfel încât mediile să fie încheiate cât mai repede.

Aştept un răspuns din partea doamnei directoare să vedem dacă această soluţie este şi una care să fie agreată de cadrul didactic”, a precizat Sorin Mihai.

Zeci de elevi au mers, marţi, la Liceul Energetic, unii fiind însoţiţi de părinţi pentru a încerca să o convingă pe profesoara de biologie să încheie mediile, mai scrie sursa citată mai sus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net