Traian Băsescu, dat în judecată de statul român? Nu a eliberat vila de protocol

Ultima actualizare:

Veștile rele se țin lanț pentru fostul șef al statului, Traian Băsescu. După ce a aflat că va fi nevoit să plătească pentru că a provocat un accident rutier în Capitală, acum se pare că va fi dat în judecată de către statul român pentru că nu a eliberat la timp vila de protocol de pe strada Gogol. 

Traian Băsescu și soția sa, Maria, ar fi trebuit să părăsească vila din Gogol până în data de 1 iunie, conform unui comunicat oferit de către RA-APPS. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, reprezentanții RA-APPS au băutut joi, 2 iunie, la poarta casei de protocol. Le-a răspuns Maria Băsescu.

Citește și: Ce amendă a primit Traian Băsescu pentru accidentul rutier pe care l-a provocat în Capitală

Traian Băsescu va fi dat în judecată pentru faptul că nu a eliberat la timp imobilul. „În situația în care imobilul nu va fi eliberat și predat, după expirarea termenului sus menționat, Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (R.A.-A.P.P.S.) va formula acțiune în evacuare la instanța competentă, conform dispozițiilor legal", se arată în comunicatul emis de către RA-APPS. 

Traian Băsescu explică de ce nu a eliberat vila de protocol 

Traian Băsescu are, însă o explicație! Fostul președinte al României este deranjat de faptul că nu este tratat cu respect de către instituțiile statului și subliniază că nu stă la mila autorităților. Și-a achiziționat un apartament în care poate trăi regește alături de partenera de viață, însă încă nu a terminat toate pregătirile necesare pentru a se putea muta în voie. 

Vezi și: Traian Băsescu riscă să fie evacuat din vila de protocol de pe strada Gogol

„Este o situație normală, n-aș intra în detalii. Azi (joi - N.R.) i-am chemat să facă inventarul, pentru că acolo este un inventar de predat. O să mă mut atât de repede cât pot. Cealaltă locuință este gata să primească mobilier.

RAPPS a fost cea mai decentă instituție, a lucrat cu legea, n-a lucrat cu somații, n-a lucrat cu notificări, deci a fost cea mai decentă instituție dintre toate instituțiile statului. 

Un stat care-și batjocorește foștii președinți n-are cum să fie tratat de către foștii președinți altfel decât îi tratează el. Așa că ce-mi dă statul am să-i dau și eu, n-am obligația să-i dau altceva", a declarat Traian Băsescu, vizibil deranajat de întreaga situație în care se află. 

Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea

Traian Băsescu și-a pierdut dreptul de a locui în vila de protocol, după ce la începutul lunii martie, Înalta Curte de Casație și Justiție l-a găsit vinovat pentru colaborarea cu Securitatea. După aflarea verdicitului, Traian Băsescu a acuzat stări de rău și s-a vehiculat că ar fi suferit un accident vascular cerebral.

A fost transportat de urgență la Bruxelles, unde a primit îngrijirile medicale necesare. Revenit în țară se pare că nu a acordat prioritate evacuării locuinței de protocol,  iar acum riscă să plătească pentru neatenția de care a dat dovadă! 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net