Un bucătar român din Italia a gătit pentru artiștii Festivalului de la Sanremo

Ultima actualizare:

La 39 de ani, George Bogdan Cibi este un bucătar renumit în Italia, acolo unde locuiește din 2008. Recent, bărbatul a gătit pentru artiștii de la ediția din 2022 a Festivalului de muzică de la Sanremo

George Bogdan Cibi Foto: zonalocale.it
George Bogdan Cibi Foto: zonalocale.it

George Bogdan Cibi a făcut parte din echipa bucătarilor care a pregătit mâncarea pentru artiștii veniți la Festivalul de muzică de la Sanremo. A gătit alături de alți cinci bucătari de la Asociația Lady Chef și Federația Italiană a Bucătarilor.

Conaționalul nostru locuiește și lucrează la San Salvo, în Abruzzo. El a fost lăudat de primarul orașului San Salvo, acolo unde s-a desfășurat ediția 72 a Festivalului Cântecului Italian. 

Românul, apreciat de primarul din San Salvo

„Concetățeanul nostru merită toate aplauzelepentru că a reușit să-și construiască propria identitate în bucătărie, dând dovadă de pasiune, pricepere și hotărâre pentru a deveni bucătarul gusturilor și a  mâncărurilor bune. Felicitări și la mai mare!”, a declarat primarul Tiziana Magnacca, conform zonalocale.it.

George Bogdan a ajuns la San Salvo, Italia, în anul 2008 și este unul dintre românii care au cunoscut succesul în alte țări. În prezent lucrează la restaurantul „La Sfinge”, după ce a studiat secretele bucătăriei italiene la „Accademia di Alta Cucina” din San Benedetto del Tronto. 

Bucătarul George Bogdan Cibi a dobândit experineță în mai multe restaurante din regiunile Marche și Abruzzo, unde a avut ocazia să-i cunoască pe cei mai buni bucătari de pe coasta adriatică a Italiei. Românul își amintește cu mult entuziasm și cu un profund sentiment de recunoștință de anii de formare profesională pe care i-a petrecut la Accademia Chefs. 

Echipa bucătarilor, formată din șase persoane

Faptul că a studiat la „Accademia di Alta Cucina” i-a permis să se ocupe atât de bucătăria tradițională, cât și de cea gourmet. Astfel, a reușit, de-a lungul timpului, să-și dezvolte propriile idei despre gătit și propriul stil gastronomic.

Astfel, românul George Bogdan Cibi, resident la Chieti, a gătit cot la cot în bucătăria Festivalului de la Sanremo, cu alte cinci persoane, de la Asociația Lady Chef și Federația Italiană a Bucătarilor.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net