Un român a rămas fără 7.000 de euro după ce a fost păcălit de o vrăjitoare. Femeia a fost reținută pentru 24 de ore

O femeie în vârstă de 40 de ani din București a fost reținută, marți, 24 septembrie, de către autorități, fiind cercetată pentru acte de vrăjitorie, după ce l-ar fi lăsat pe un român fără 7.000 de euro. Bărbatul ar fi apelat la serviciile vrăjitoarei în luna august.

O vrăjitoare din București a fermecat un bărbat să-i dea 7.000 de euro / foto: Shutterstock
O vrăjitoare din București a fermecat un bărbat să-i dea 7.000 de euro / foto: Shutterstock

Marți, pe data de 24 septembrie, polițiștii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 5 Poliție au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în Municipiul Bucureşti, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înşelăciune și au reținut o „vrăjitoare” care „a fermecat” un bărbat să-i dea 7.000 de euro.

Acesta ar fi apelat la serviciile vrăjitoarei în vârstă de 40 de ani după ce a văzut în mediul online mai multe videoclipuri în care aceasta promitea rezolvarea diferitelor probleme personale. Pe pagina de Facebook se recomanda drept Tămăduitoarea Izabela.

Vrăjitoare din București, reținută pentru înșelăciune

În fapt, la data de 21 august, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, în perioada 4 - 7 august, o persoană, pe care ar fi cunoscut-o în mediul online, prin metode specifice actelor de vrăjitorie, l-ar fi determinat să-i remită diverse sume de bani, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 7.000 de euro. Din cercetările şi investigaţiile efectuate, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârşită de către o femeie, în vârstă de 40 de ani”, a transmis Poliția Capitalei într-un comunicat, relatează stirileprotv.ro.

Inițial, femeia ar fi cerut un avans de 200 de euro, ulterior, timp de trei zile, i-a cerut bărbatului mai mulți bani, ajungându-se la suma de 7.000 de euro. Când, în sfârșit, acesta și-a dat seama că la mijloc este vorba doar de o scamatorie, păgubitul i-a cerut escroacei banii înapoi. Dar, femeia de 40 de ani, a refuzat să-i dea.

Bănuita a fost depistată și condusă la audieri, față de aceasta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentată în fața instanței, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
camila timujin pantofi profimedia (2) jpg
Galați 1 jpg
test chibrit1 jpg
natura jpg
tsunami marea neagra jpg
medic doctor istock jpg
castelul ravadinovo pexels jpg
ciclon jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net