Un tânăr de 23 de ani din Olt a murit într-un cumplit accident de mașină. Aflase că este înșelat de iubită

Ultima actualizare:

Un accident teribil a avut loc joi seară, pe DN54, în apropiere de Deveselu. Un tânăr de numai 23 de ani a intrat în coliziune cu un pom, iar în urma impactului, și-a pierdut viața. Chiar înainte de producerea accidentului, victima, Mădălin Paul Păduran, aflase că iubita lui îl înșela.

Tânărul avea doar 23 de ani
Tânărul avea doar 23 de ani

Tragedia s-a produs în jurul orei 19:30, chiar în afara localității Deveselu. Tânărul făcea parte dintr-o familie respectată, iar dispariția sa a șocat întreaga comunitate. Chiar și autoritățile locale au reacționat la auzul veștii, primarul din Vișina Nouă (județul Olt), unde locuia tânărul, spunând că familia acestuia este formată din oameni modești, harnici și linitiți.

În ziua în care a avut loc tragedia, Mădălin Paul Păduran a primit un telefon de la o persoană care i-a spus că a văzut-o pe iubita lui alături de alt bărbat. Conform informațiilor apărute în spațiul public, mai ales pe rețelele de socializare, iubita lui Mădălin ar fi plecat, în ziua respectivă, la manichiură, însoțită de bărbatul cu care îl înșela pe tânăr.

Aflase că era înșelat de iubită

Mădălin ar fi ajuns la fața locului, unde i-a văzut pe cei doi, apoi a început să îl urmărească pe bărbatul respectiv cu mașina. La momentul accidentului, tânărul gonea cu o viteză de peste 200 km/h. Din păcate, el a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un copac. Medicii care au ajuns la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

Ultimele postări făcute pe TikTok de către tânăr par să fie unele profetice, ca și când Mădălin intuia că i se apropie sfârșitul. El vorbește despre dezamăgiri și despre plecarea pe o „cale fără întoarcere”. „După ce plec nu am să mă mai întorc, d-asta insist atât de mult”, a scris acesta în una din postări. „Nu te verific dacă mă înșeli, până la urmă este alegerea ta dacă dai casa pe un hotel”, scrie în altă postare.

Nenumărați prieteni și cunoscuți au scris mesaje emoționante pe rețelele de socializare, după aflarea veștii despre moartea lui Mădălin. Tânărul a lăsat în urmă o familie copleșită de durere, formată din părinții săi, cât și o soră mai mare și un frate mai mic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
autostrada a13 jpg
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
orasul dintre doua tari jpg
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net